Sıfır Drift L vs 2. el Raider 125

Kaskım ve eldivenim var elektrikli scooter kullandım vsett 10+ yaklaşık 85 kmh hızlarına çıkıyordu daha yeni sattım.

O zaman scootere hiç gerek yok. Az çok okursun trafiği. Bu arada Benelli 125s de bakabilirsin. İtalyan menşei güzel motor.

Benim de TVS’ye çok içim ısındı ama bütçe sıfırına yetmiyor. İlk kez motor alacağım için ikinci el almaktan bir tık ürküyorum.

Hocam benim arkadaşta Drift L var dün biraz deneme şansım oldu gayet idare eder bir motor onu alacağım.

Sağ ol hocam bende düşüneyim drift i o zaman bir arkadaşım var o da kullanmış güzel diyor bende Pulsar N160 sürmüştüm hoşuma gitmişti 125 liğini alacaktım fiyatı yüksekmiş en mantıklısı temiz TVS veya sıfır Drift L gibi duruyor.

Bence zaten başlangıç motoru, yeterince hızlı, yeterince hafif, görünümü iyi. Fiyatı çok pahalı olmadığı için bir yere düşse sürtse cep yakmaz. Sadece lastikleri bir üst seviye michelin gibi bir markayla değişmek lazim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…