Sıfır Drift L vs 2012 CBR

DepresifLahmacun

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İşsiz, güçsüz
Merhaba herkese, drift l yeni zamla 40k TL'ye ulaştığı için ikinci ellere bakmaya başladım. Şu an gözüm 2011-2012 civarı CBR125'lere kaydı, fiyatları ortalama 40k TL. Yaşım yetmediğinden ancak A1 ehliyet alabiliyorum, o da yakında elime geçecek. Acaba bu ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim? Veya başka öneriniz var mıdır? Motoru 1.5 sene civarı sürüp satacağım yani elden çıkabilmesi de önemli ve bu yüzden CBR'ların 40-60k arası kilometreleri korkutuyor beni açıkçası. Son olarak 2008-9 civarı eski kasaların alınabilirliği hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2008-2009 kasaya ben olsam bulaşmazdım artık çok eski modeller. 2012 olan CBR 125'in kilometresi düşük olursa tercih edilebilir ancak 40.000-60.000 bin de olan bir motoru ben tercih etmezdim. Ayrıca bu kadar yüksek bir kilometrenin ne şartlar da yapıldığını motorun bakımlarının aksatılıp aksatılmadığını bilemeyeceksiniz. Aldıktan sonra başınıza problemler açacağını düşünüyorum açmasa bile böyle bir risk almaya değmez. Mondial 125 Drift L'de sorunsuz bir motor değil birkaç kronik sıkıntısı mevcut ancak en azından garantisi ve muhatap bulabileceğiniz kişiler var. Ayrıca başlangıç modeli olarak gayet uygun bir motosiklettir düşüp kalkmalar da çok fazla cebinizi yakmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı