Sıfır ekran kartı alınca ne yapılmalı?

Makaleler
21
Merhaba, bugüne kadar bir öğrenci olarak hep ikinci el ekran kartı kullandım. Bugün ise taksitle Intel B580 ekran kartını sıfır sipariş ettim. Malum çok fazla etrafta skandal olduğu için bana gelen kutunun sıfır mı yoksa iade ürün mü anlamak amaçlı neleri kontrol etmeliyim? B580 konusunda öneri ve tavsiyeler var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartı bilgisayara takmalısın böylece kartın çalışır kart çalışınca görüntü gelir ve kartın çalışmış olur.

Hocam çok başarılı bir yorum olmuş, gerçekten tebrik ediyorum. Hislerimi çok güzel anlatmışsın.

Kartı bilgisayara takmalısın böylece kartın çalışır kart çalışınca görüntü gelir ve kartın çalışmış olur.
Hocam çok başarılı bir yorum olmuş, gerçekten tebrik ediyorum. Hislerimi çok güzel anlatmışsın.
Yani dostlar niye böyle yapıyorsunuz anlayamadım? Burası eğlence forumu mu?

Malum çok fazla etrafta skandal olduğu için bana gelen kutunun sıfır mı yoksa iade ürün mü anlamak amaçlı neleri kontrol etmeliyim? B580 konusunda öneri ve tavsiyeler var mı? Şimdiden teşekkürler.

Laf yapmam tabii de, en azından bir iki kelam etseydiniz. İlk defa sıfır alınca insanın içine kurt düşüyor. Daha geçen arkadaşıma çakma Xbox Controller gönderildi. Kaygılarım yersiz değil.

Çok haklısın kusura bakma, bilen biri yardım etse daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı