AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 6 Eylül 2021 #1 Kulaklık geçen sene yurtdışından hediye olarak geldi. Toplamda 6 ay kullanabildim . Çünkü askerdeydim. Hiçbir arızası, kusuru, çiziği yoktur. Kutusu, faturası yoktur. Kablosuz kulaklık alacağım için satılıktır. Samsun içi elden teslim veya ödeme sonrası kargo olur. Fiyat: SATILDI İletişim: akifkaya55@hotmail.com, Instagram, Telegram Referans olması açısından; forumda daha önce 2 adet hesap satışım olmuştu. Satıldı: İki Adet COD MW Battle.net Hesabı Elimde 2 tane COD MW hesabı mevcut. Birinde AK, M4, Deagle ve AX50'nin gold skini açık. Fiyat: Hesap başına 100₺ Ekleme: Hesabın biri (gold skinleri olan) @EmreSahinn 'e satılmıştır. Ekleme2: Diğer hesap @Müderris 'e satılmıştır. www.technopat.net Son düzenleme: 29 Eylül 2021
Kulaklık geçen sene yurtdışından hediye olarak geldi. Toplamda 6 ay kullanabildim . Çünkü askerdeydim. Hiçbir arızası, kusuru, çiziği yoktur. Kutusu, faturası yoktur. Kablosuz kulaklık alacağım için satılıktır. Samsun içi elden teslim veya ödeme sonrası kargo olur. Fiyat: SATILDI İletişim: akifkaya55@hotmail.com, Instagram, Telegram Referans olması açısından; forumda daha önce 2 adet hesap satışım olmuştu. Satıldı: İki Adet COD MW Battle.net Hesabı Elimde 2 tane COD MW hesabı mevcut. Birinde AK, M4, Deagle ve AX50'nin gold skini açık. Fiyat: Hesap başına 100₺ Ekleme: Hesabın biri (gold skinleri olan) @EmreSahinn 'e satılmıştır. Ekleme2: Diğer hesap @Müderris 'e satılmıştır. www.technopat.net
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 28 Eylül 2021 #2 AlgoritMa dedi: Kulaklık geçen sene yurt dışından hediye olarak geldi. Toplamda 6 ay kullanabildim. Çünkü askerdeydim. Hiçbir arızası, kusuru, çiziği yoktur. Kutusu, faturası yoktur. Kablosuz kulaklık alacağım için satılıktır. Samsun içi elden teslim veya ödeme sonrası kargo olur. Fiyat: 500₺ 450₺ İletişim: akifkaya55@hotmail.com, Instagram, Telegram Eki Görüntüle 1153055 Eki Görüntüle 1153056 Genişletmek için tıkla... Mail attım hocam.
AlgoritMa dedi: Kulaklık geçen sene yurt dışından hediye olarak geldi. Toplamda 6 ay kullanabildim. Çünkü askerdeydim. Hiçbir arızası, kusuru, çiziği yoktur. Kutusu, faturası yoktur. Kablosuz kulaklık alacağım için satılıktır. Samsun içi elden teslim veya ödeme sonrası kargo olur. Fiyat: 500₺ 450₺ İletişim: akifkaya55@hotmail.com, Instagram, Telegram Eki Görüntüle 1153055 Eki Görüntüle 1153056 Genişletmek için tıkla... Mail attım hocam.