Sıfır gitardaki çatlak ve çizik normal mi?

MNG ile göndermişlerdi bana ama iade için sorduğumda bana herhangi bir kod falan göndermediler sadece alıcı öder dediler.
İstedikleri kadar sayıklasınlar. Mahkeme 99% lehinize sonuçlanır. 14 iş günü. h sonları süreden sayılmaz. Bugün verin kargoya. MNG ile konuşun Rot müzik sizin anlaşmalı firmanız, onlara kargo göndereceğim diyin fiyat alın. Normalde geri kargoyu da onlar öder. Bu görüşmeleri yazılı yapsaydınız keşke. THH ya gittiğinizde kötü niyet delili olarak sunardınız.

Sitelerinde şöyle bir form var doldurdunuz mu onu ?

Kendi sitelerinde yazıyor:

CAYMA HAKKI:

ALICI; satın aldığı ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içerisinde, SATICI’ya aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden bildirmek şartıyla hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkını kullanabilir.

Ayrıca Şu da sitelerinde yazıyor.

Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar SATICI’ ya aittir.

Son düzenleme:
Hocam normalde sitelerinden iade oluşturacaktım, oluşturamadım. İade süresini satın alımdan itibaren olarak alıyor galiba siteleri. Onun için mesaj yazdıydım, iade için yardımcı olmadılar arayıp bana iadede nasıl sorunlar olabilir, iade kabul etmeleri için gerekenleri falan sayıp durdular. Gitarda çizik olduğunu söylediğimde, biz sıfır gönderiyoruz, göndermeden önce kontrol ediyoruz falan dendi. Dediklerine göre göndermeden önce video çekiyorlarmış, pek inanmadım ama dedikleri doğruysa zaten iade almak zorundalar videolarında da görünecektir sorunlar. Şimdi bana MNG için kod attılar fiyat alacaklar mı göreceğim. "Sıfır özelliğini kaybetmemiş olması" diye de bilgilendirme yazdılar.

@Single_factor iade reddildildi bu arada. Klavyesinde hiçbir sorun bulamamışlar, mükemmelmiş. Gövdesindeki küçük çukuru da ben yapmışım. Ama bana göndermeden önce çektiklerini iddia ettikleri video kaydını iadeye göndermeden önce yapıyoruz şöyle böyle diye söylüyorlar ama yazışırken video kaydından bahmetmek yok. Video kaydınız varsa ben de izleyeyim diyorum, hala bana 2 hafta olmuş öyle gönderiyorsun diyorlar, ambalajını neden çıkardın diyorlar. Sırf iade almamak için her türlü taklayı atıyorlar, her türlü yalanı söylüyorlar.

Son düzenleme:

Bunun yazışması mevcut mu? Ya da her hangi bir konu ile ilgili yazışma?

Bunun yazışması mevcut mu? Ya da her hangi bir konu ile ilgili yazışma?
Evet. Whatsapp üzerinden iletişime geçmiştim. Klavyedeki çatlaklara da ağacın damarı o dediler. Gitar Ibanez GRG121DX-WNF bu arada.
Gövdedeki küçük çukuru benim yaptığımı söyleyip iade almayacakalrını söylediler.

Son düzenleme:

Tüketici hakem heyetine 14 günlük iade hakkınızın engellendiği gerekçesi ile başvuruda bulunun. Kanuna aykırı olarak iade almaya yanaşmadıklarını, zorluk çıkardıklarını ve Kargonun geri gönderilmesinin ücretini senin ödemeni senden talep ettiklerini ve bunun kötü niyet olduğunu da belirt. Başka bir şey yazmana gerek yok.

E-Devlet üzerinden başvuruluyordu diye hatırlıyorum. Olmuyorsa Belediyeler içindeki Beyaz masa ya başvuruyorsun, en fazla 6 ay sürer ama paranı ve kargo için yaptığın masrafı da geri alırsın.

Kargo için para alınmadı. Telefonda konuşan kişi bana kargo ücretini benim ödeyeceğimi söylemişti, 14 günlük iadenin kargoya verildikten itibaren başladığını söylemişti ama whatsapp üzerinden anlaşmalı kod sordum verdiler ve teslim edildikten itibaren 14 gün olduğunu söyleyip düzelttiler, öyle gönderdim bir ücret ödemedim.

Kargo için para alınmadı. Telefonda konuşan kişi bana kargo ücretini benim ödeyeceğimi söylemişti ama whatsapp üzerinden anlaşmalı kod sordum verdiler öyle gönderdim bir ücret ödemedim.

Tamam önemli değil. THH ya başvurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…