Sıfır GT1030 alınır mı?

Şöyle düşünün, 600 bin KM yapmış tofaşı hakettiği 10 bin TL yerine 300 bin TL'ye satın alıyorsunuz. Ama halbu ki 300 Bin TL'ye ne arabalar var değil mi? Sadece CS:GO ve GTA 5 düşünüyorsanız GT1030 lowda işinizi görür ama isterseniz 1050Ti düşünebilirsiniz. RX570 veya RX580'de olabilir. 1050Ti, GT1030 gibi kartlar artık anca ikinci elden alınır uygun fiyatlara sıfır almayın.

Peki taksitle alabileceğim bir kart yok mu?
Alacağım işlemci Q9550 ve darboğaz yaşamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki taksitle alabileceğim bir kart yok mu?
Sürücü sorunları, WattMan sorunları gibi sorunları olduğu için ne kadar önermeyi istemesemde alabileceğiniz en uygun kart RX570 şu anda. Ama size belirtmek istiyorum bu kartların sürücüleri hala stabil değil. RX570, RX580, RX590 veya RX5700XT falan, bu kartlarda sorun yaşayan insan sayısı çok. Ama alabileceğiniz en uygun fiyatlı kart RX570. Ben RX590 ile çok kötü bir tecrübe yaşadım o yüzden pek önerme taraftarı değilim, ama RX570 fiyatına göre yüksek FPS sunuyor. Bu kumarı oynayacağım belki bana sıkıntısız olan denk gelir diyorsanız RX570 alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benim tavsiyem, işlemci güncellemesi yapmayacaksan GT 1030 u almalısın. Ama ben ileride işlemciyi'de yenileyeceğim diyorsan az daha bekleyip RX 570 almalısın.

Dostum benim tavsiyem, işlemci güncellemesi yapmayacaksan GT 1030 u almalısın. Ama ben ileride işlemciyi'de yenileyeceğim diyorsan az daha bekleyip RX 570 almalısın.
Seneye 12.sınıfım ve bilgisayarla çok uğraşacağımı düşünmüyorum. Yaz tatilinde kafa dağıtmak için fazla para harcamadan yükseltmek istiyorum. Zaten üniversite kazanırsam laptop almak zorunda kalıcam.

Bence onuda sıfır alma. 2. el 300-400 liraya bulabilirsin.

Arada bir giricem diyorsan o zaman boşver GTX 1050 felan al veya GT 1030 al. Ama sıfır alma sakın, ikinci el temiz bir kart bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…