Sıfır GT1030 alınır mı?

Güç kaynağın iyi değil. Bu yüzden güç kaynağı değiştirmeden RX570 gibi bir ekran kartı alma. Zaten işlemcin darboğaz yapar. Benim tavsiyem RX560-460 alman maksimum.
Nereden bulabilirim o kartları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu saatten sonra RX570 de alınmaz bence. Arkadaş 1200TL civarına ikinci el Vega 56 almalı. Biraz darboğaz yapar ama idare edilir, birkaç ay sonra da 1600B2'ye geçersin.

Arkadaşlar bu saatten sonra RX570 de alınmaz bence. Arkadaş 1200TL civarına ikinci el Vega 56 almalı. Biraz darboğaz yapar ama idare edilir, birkaç ay sonra da 1600b2'ye geçersin.
Ekran kartına o kadar para veremem.
Taksitle alabileceğim ekran kartı lazım bana arkadaşlar maksimum 600 lira olacak başka türlü alamam.

Arkadaşlar bu saatten sonra RX570 de alınmaz bence. Arkadaş 1200TL civarına ikinci el Vega 56 almalı. Biraz darboğaz yapar ama idare edilir, birkaç ay sonra da 1600b2'ye geçersin.
Biraz mı? Arkadaşın güç kaynağı sadece ekran kartına bile yetmez. İkinci el RX560-460-GTX750 Tİ sizin için güzel olur.
@emrehanturhan
Sıfır olarak alınmaz bence ama ikinci el deneyerek alınabilir. Taksit istiyorsanız GeT ile alırsınız. Deneme imkanınız olur hem.
GT1030 alacaksanız mutlaka GDDR5 olmalı. DDR4 olanın performansı yarı yarıya sanırım.

Hala RX460 önermeye devam ediyorsunuz. O kart bu sene çıkacak oyunları Ultra da değil, High ayarlarda 60FPS oynatabilecek mi?

Hocam GT1030 395 lira uygun mu sizce?

O karta o para verilmez. 500TL'ye benim RX570'i verebilirim size ama bütçenizi yükseltip Vega 56 olmadı RX580 almanız daha ileriye dönük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…