Sıfır GT1030 önerisi

fallin

Hectopat
Merhabalar, sistemime uygun olan ekran kartı GT1030 imiş. Ama internette bir sürü GT1030 var, fanlı, fansız vesaire. i5 4. nesil ile birlikte kullanılacak öneriniz nedir?
Not: PSU'nun PCI-e çıkışı yok.

Hiçbir şekilde GT 1030 almanı tavsiye etmem onu alacağına AMD'nin ekran kartlarına bakabilirsin tavsiyem RX 460.

GT1030 yerine aynı fiyata RX560 çok daha iyi olur.

O bütçede GT 1030 almak çok mantıksız olur. Aynı fiyata RX 560 almak en mantıklı seçim olur;
.

GT1030 ekstra güç çekmez. Küçük fanlı bir model alabilirsiniz ısınan bir GPU değil. Bence 2.el bakın.
2. ele baktım ama sıfırla arasında aşırı fark yok, üstüne mining olayları var, bu dönemde gidip elden almak sıkıntılı, kimsenin evine gidip çalıştığına bakamazsınız. Bu gibi durumlar beni direkt sıfıra yönlendirdi.
RX460 bakılabilir. Anakarttan güç alacak şekilde.
Hiçbir şekilde GT 1030 almanı tavsiye etmem onu alacağına AMD'nin ekran kartlarına bakabilirsin tavsiyem RX 460.
Arkadaşlar forumda konu açmıştım ve en uygun kart GT1030 dendi. PSU 250W, gidip dediğiniz kartları alırsam çalışmazlar bile. Bakmak isterseniz konu şurada.

Satıcıdan test videosu isteyin öyle alın zaten 1030 ile mining yapan pek görmedim sıfır alınacak bir kart değil bence.

Arkadaşlar forumda konu açmıştım ve en uygun kart GT1030 dendi. PSU 250W, gidip dediğiniz kartları alırsam çalışmazlar bile. Bakmak isterseniz konu şurada.
RX560 75W TDP'ye sahip bir ekran kartı. GTX 1030 da alsanız RX560 da alsanız ucu ucuna yetecektir. GT1030'a daha rahat yetecektir ama RX560 ve GT1030 arasında ciddi FPS farkı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence RX560 ile bir deneyin olmadı PSU'nuzu değiştirin. High Power 400W 80+ Bronze ya da bütçe yetmezse Aerocool VX Plus 400W/500W alın. Gelecekte toplayacağınız sistemde de kullanırsınız.

Sistem zaten yeni değil çok masraf yapmak istemiyorum, attığınız RX560 880₺. Üstüne de diyorsunuz ki yetmezse 250₺ye PSU alın. Ben bu sisteme bu masrafı yaparsam içim acır. 700₺ ye GT 1030 halen mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…