fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #11 Kimseye bişey demeden iade et teslim aldıktan sonra 3 is gününde paran iade olur.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #12 Danotella dedi: Şu videodakileri bir deneyin isterseniz. Olmadığı taktirde geri gönderiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şeyi yapıyorum ama çevrimiçi geçmiyor sorun bu. merta0567 dedi: 14 gün içinde koşulsuz iade etme hakkın var üstelik bozuk hiç uğraşma değişim talep et veya direk iade et. Genişletmek için tıkla... fix faces dedi: Kimseye bir şey demeden iade et teslim aldıktan sonra 3 is gününde paran iade olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. fix faces dedi: İadeyi kabul etmiyorlar harddiskte. Genişletmek için tıkla... Furkan Konca dedi: Bozuk harddisk göndermiş olmasınlar? Bir de iade kabul etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Neden etmiyorlar? E ticaretde 15 gün koşulsuz şartsız yok mu abi? merta0567 dedi: Aldığın siteye başvur örneğin N11 üzerinden aldıysan N11 müşteri hizmetlerine başvur ve az da olsa tehdit et eğer bir şey yapmazlarsa tüketici hakem heyetine vermekle tehdit et. Genişletmek için tıkla... Furkan Konca dedi: Trendyol ve Hepsiburada'da 15 gün Kolay iade talebi var çalışa bile iade edebiliyorsun. Ama nereden aldığına bağlı. Genişletmek için tıkla... N11'den aldım kabul ederler değil mi?
Danotella dedi: Şu videodakileri bir deneyin isterseniz. Olmadığı taktirde geri gönderiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şeyi yapıyorum ama çevrimiçi geçmiyor sorun bu. merta0567 dedi: 14 gün içinde koşulsuz iade etme hakkın var üstelik bozuk hiç uğraşma değişim talep et veya direk iade et. Genişletmek için tıkla... fix faces dedi: Kimseye bir şey demeden iade et teslim aldıktan sonra 3 is gününde paran iade olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. fix faces dedi: İadeyi kabul etmiyorlar harddiskte. Genişletmek için tıkla... Furkan Konca dedi: Bozuk harddisk göndermiş olmasınlar? Bir de iade kabul etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Neden etmiyorlar? E ticaretde 15 gün koşulsuz şartsız yok mu abi? merta0567 dedi: Aldığın siteye başvur örneğin N11 üzerinden aldıysan N11 müşteri hizmetlerine başvur ve az da olsa tehdit et eğer bir şey yapmazlarsa tüketici hakem heyetine vermekle tehdit et. Genişletmek için tıkla... Furkan Konca dedi: Trendyol ve Hepsiburada'da 15 gün Kolay iade talebi var çalışa bile iade edebiliyorsun. Ama nereden aldığına bağlı. Genişletmek için tıkla... N11'den aldım kabul ederler değil mi?
Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 5 Aralık 2020 #13 Disk yöneticisinden diski bölümlendirmeniz lazım. Yoksa görünmez.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #14 Cherax dedi: Disk yöneticisinden diski bölümlendirmeniz lazım. Yoksa görünmez. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın arkadaşlar fotoğrafları yüklemeyi unutmuşum. Konumlandırma.
Cherax dedi: Disk yöneticisinden diski bölümlendirmeniz lazım. Yoksa görünmez. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın arkadaşlar fotoğrafları yüklemeyi unutmuşum. Konumlandırma.