Sıfır HDD var olmayan bir aygıt belirtildi hatası

onklorbe

Decapat
Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık olarak 2.5-3 ay önce Seagate Barracuda 1 TB HDD almıştım. Sistemimde 500 GB SSD olduğu için o an kullanma ihtiyacı duymadığımdan sakladım. Bugün SATA kablosu alarak HDD'yi kullanmaya karar verdim HDD'yi PC'ye düzgün bir şekilde taktıktan sonra bilgisayarı açtım ve tam olarak 1.4 dk monitör siyah ekranda kalıyor, ardından 1 dakika kadar Pro series yani anakart ekranında bekliyor daha sonra Windows'un açılması 2 dk falan sürüyor. Disk yönetimi kısmına geldiğimde ise diski başlatmaya çalışırken " var olmayan bir aygıt belirtildi " hatası alıyorum. HDD'i Vatan Bilgisayar'dan aldım, sizce ne yapmalıyım? Tam olarak nerede hata yaptığımı veya bu hata normal mi yoksa başka bir şekilde mi tanıtmam gerekiyor? Yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar, daha önce böyle bir sorun yaşayan lütfen yardımcı olsun.

indir.png

indir.png

indir.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı