Elimde olan 600W'lik PSU ile sistemi titizlikle topladım. Ama PC açtığımda başlamıyor. Çalışıyor ama görüntü yok anakartın logosu dahi gelmiyor. Ufak araştırma yaptım işlemcinin 2400 MHz RAM desteği olduğunu ögrendim. RAM'i değiştim 2400 MHz Kingston RAM taktım ama değişen bir şey olmadı. Ekran kartını başka PC'de denedim sıkıntı yok. İşlemcide de problem olacağını zannetmiyorum. PSU'yu da değiştim yine aynı sorun.
Gözden kaçırdığım ne olabilir acaba. Sizce anakart arızalı olabilir mi? İade mi etmeliyim? Yoksa deneyeceğim başka bir yol var mı?
Anakart üzerinden BIOS pilini çıkartıp yaklaşık 60 saniye sonra tekrar takıp dener misiniz ? Bu arada keşke o SSD'ye bulaşmasaydınız. Forumda o SSD ile onlarca sorun ve hata ile karşılaşan oldu ki zaten kronik sorunlu SSD.
Anakart üzerinden BIOS pilini çıkartıp yaklaşık 60 saniye sonra tekrar takıp dener misiniz ? Bu arada keşke o SSD'ye bulaşmasaydınız. Forumda o SSD ile onlarca sorun ve hata ile karşılaşan oldu ki zaten kro
Parçaları iyice yerine oturttuğunuzdan emin misiniz? Ayrıca RAM slotunuzda sorun olabilir. RAM veya RAM slotu sorunlu olduğunda görüntü gelmez fakat fanlar dönmeye devam eder.
Parçaları iyice yerine oturttuğunuzdan emin misiniz? Ayrıca RAM slotunuzda sorun olabilir. RAM veya RAM slotu sorunlu olduğunda görüntü gelmez fakat fanlar dönmeye devam eder.