Sıfır iPhone 11 vs 2.el iPhone 11 Pro/ Pro Max

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. 20k civarı bütçem var. Bir afişte kampanya gördüm. 20500TL ye sıfır iPhone 11 satıyorlar. Sizce onu mu almalıyım yoksa ikinci el daha performanslı olan 11 pro/pro max modellerini mi tercih etmeliyim?

Merhaba. 20k civarı bütçem var. Bir afişte kampanya gördüm. 20500TL'ye sıfır iPhone 11 satıyorlar. Sizce onu mu almalıyım yoksa ikinci el daha performanslı olan 11 pro/pro Max modellerini mi tercih etmeliyim?

Ben olsam 2. el temiz bulabilirsem Pro Max veya Pro alırdım. 1 sene sonra destek verilmeyecek telefona 20k vermek istemezdim tabii.

Ben olsam 2. el temiz bulabilirsem Pro Max veya Pro alırdım. 1 sene sonra destek verilmeyecek telefona 20k vermek istemezdim tabii.
Ekonomi sağolsun diyelim Ben de öyle düşünüyorum ama sıfır telefonun garantisi kafamı karıştırıyor biraz.

Son düzenleme:
Sıfır 11'in fiyat performans olarak pek bir mantıklı yanı kalmadı. 2.El 11 Pro veya bütçe çıkıyorsa 12.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…