Sıfır iPhone 12 kutudan arızalı çıkar mı?

Mzffer998

Hectopat
Daha fazla  
Sorun konu başlığında da belirttiğim gibi. 1 hafta önce aldım telefonu fakat 1 haftadır performansı çok kötü. iPhone 11 ile kıyasladığım zaman 11 daha hızlı ve akıcı aynı iOS sürümünde olmalarına rağmen. Sıfırladım tekrar kurdum ama performansı kötü. Ayarlara girerken bile FPS düşmesi oluyor ve takılıyor. Denetim merkezini indirirken bile ufak takılmalar mevcut. Safari de sekme kapatırken takılmalar da var. Bu telefon arızalı olabilir mi arkadaşlar?

Peki telefonu Vatan bilgisayardan almıştım oraya mı götürmek mantıklı yoksa Gürgençlere garantiye götürmek mi daha mantıklı ?

Peki telefonu Vatan Bilgisayar'dan almıştım oraya mı götürmek mantıklı yoksa Gürgençlere garantiye götürmek mi daha mantıklı?

Apple Store'dan randevu alın. 1 hafta önce aldım diyorsunuz. İade yapmaya çalışabilirsin. 1 hafta içerisinde kasacak ürün değil.

Yenilenmiş cihaz olup jelatinlenmiş olabilir ama olabilir mi bilmiyorum.

Yenilenmiş cihaz olup jelatinlenmiş olabilir ama olabilir mi bilmiyorum.

O kadar olacağını bende düşünmüyorum. Teknosa olsa onlar yenilenmiş satıyor. Apple Store'dan randevu aldım bakalım nasıl bir sonu çıkacak.

Bence işin arıza değil yazılımla alakası var. iOS 17’de iPhone 12 kullanıcılarının çok fazla şikayeti var zaten bu kasma ve takılma konusunda. iOS 17’nin azizliğine uğradınız muhtemelen. Sıfırladıktan sonra iPhone 11 yedeğini mi kullandınız yoksa yeni bir iPhone olarak mı ayarladınız? Bazen eski telefonda alınan yedekler yeni telefonu bozabiliyor, yedeğin içinde ki bir şey sorun çıkartıyor olabilir. Apple ile randevunuzun sonucunu bildirirseniz sevinirim hocam. Bende 12 Pro kullanıyorum ama ne kasma ne donma problemim var jet gibi cihaz. Eski yedekle kullandığım vakitler sorun yaşamıştım sonra sıfır iPhone olarak kurunca sorunlarım gitmişti tamamen.

İlk başta aktarma yoluyla kullanmaya başladım sıkıntı olunca iTunes üzerinden sıfırladım ve hiçbir şeyi aktarma deyip yeni iPhone olarak kurulum yaptım. iCloud üzerinden eş zamanladıklarım otomatik geldi onun harici her şeyi kendim yükledim. Tabii ki paylaşırım sonucu. Tekrar sıfırlayıp yeniden kurulum yapsam mı ki ne diyorsunuz? Bir haftalık telefonu 2 defa sıfırlamak zarar sebebiyet verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…