Sıfır iPhone 12 kutudan arızalı çıkar mı?

Hayır bir sorun olmaz. DFU ile de sıfırlasanız normalde sıfırlasanız bir sıkıntı yaşamazsınız. Ama zaten sıfırlamanıza ve hatta yeni bir iPhone olarak ayarla demenize rağmen bu sorunlar devam ediyorsa boşa vakit kaybı olur. Apple'dan çıkacak sonucu beklemek lazım. Değişim olur en kötü.

Şimdi sıfırladım yeni olarak kurdum. Kontrol edeceğim inşallah düzelir. Düzelmezse değişime zorlayacağım.

Yok maalesef Instagram uygulamasını alttan kaydırıp ana ekrana dönerken bile takılarak geçiyor. Bu takılma S3 mini gibi bir takılma değil ama iPhone 11 de dahi karşılaşmadığım ufak takılmalar. Ana ekranda sağa sola giderken bile saniyelik takılmalar hala devam ediyor.

Hocam ITunes'tan geri yükleme seçeneklerini seçer misin? Bende bir ara oldu destek dedi halloldu. Söylemeyi unutmuşum.

Nasıl hocam demek istediğinizi tam anlayamadım?

iTunes ile geri yükleme butonuna tıklayın. Bu da bir sıfırlama tekniği ama ben bir ara böyle çözmüştüm. Microsoft Store'dan indirmeyin kesinlikle.
Eğer bu da olmazsa bana göre kesinlikle sorun cihazdadır.

2 saat önce sıfırlamayı direk o şekilde yaptım kabloyla bağladım geri yükle dedim yazılımı indirdi sıfırladı. Ama değişen bir şey yok denetim merkezi açıp kapanırken bile takılıyor.

2 saat önce sıfırlamayı direk o şekilde yaptım kabloyla bağladım geri yükle dedim yazılımı indirdi sıfırladı. Ama değişen bir şey yok denetim merkezi açıp kapanırken bile takılıyor.

Değişim talep edin. Yani kasması imkansız bir cihaz o. Benim iPhone SE 2020 sadece açılırken biraz kasıyor sonra jet gibi.

iPhone 11 kullanıyorum zerre kasma yok fişek gibi şu an iOS 17 beta 2'de. Bence cihazınız sorunlu. Isınıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…