Sıfır iPhone 12 kutudan arızalı çıkar mı?

Isnıyor telefonu tutuş pozisyonun da sol kısmı ısınıyor.

Bu pazartesi telefonu gürgençler servisine vermiştim. Cihazı verirken fark ettim ki şarj soketinde de hasar mevcut. Metal kısmı tam oturmamış çıkıntı olarak duruyordu. Onu da not ettirip beklemeye geçtim. Çarşamba günü mesaj geldi gittim aldım telefonu. RMA raporu denilen raporu verdiler şarj soketindeki hasarı da not düşmüşler. Bu şekilde Vatan Bilgisayar'a gidin değişim veya iade sağlayın dediler. Çarşamba günü raporla beraber gittim. Kendi KVK servislerine göndermeleri gerekiyormuş. Saçmalık zaten gürgençlerden rapor getirmişim neden daha 13 günlük cihaz servis servis geziyor. Bugün tekrar gittim. Servise yeni ulaşmış kontrol edeceklermiş. Eğer Apple Türkiye isterse bir de Apple Türkiye'ye göndereceklermiş. 30 günlük tamir ve onarım yasağı var. Bu süreyi aşmaya mı çalışıyorlar? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Telefonun ekstre ödemesi gelecek ama ben daha telefonu kullanamadım bile.

Bu pazartesi telefonu gürgençler servisine vermiştim. Cihazı verirken fark ettim ki şarj soketinde de hasar mevcut. Metal kısmı tam oturmamış çıkıntı olarak duruyordu. Onu da not ettirip beklemeye geçtim. Çarşamba günü mesaj geldi gittim aldım telefonu. RMA raporu denilen raporu verdiler şarj soketindeki hasarı da not düşmüşler. Bu şekilde Vatan Bilgisayar'a gidin değişim veya iade sağlayın dediler. Çarşamba günü raporla beraber gittim. Kendi KVK servislerine göndermeleri gerekiyormuş. Saçmalık zaten gürgençlerden rapor getirmişim neden daha 13 günlük cihaz servis servis geziyor. Bugün tekrar gittim. Servise yeni ulaşmış kontrol edeceklermiş. Eğer Apple Türkiye isterse bir de Apple Türkiye'ye göndereceklermiş. 30 günlük tamir ve onarım yasağı var. Bu süreyi aşmaya mı çalışıyorlar? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Telefonun ekstre ödemesi gelecek ama ben daha telefonu kullanamadım bile.

Son düzenleme:
Hocam ne yapıldı? Son durum ne? Cihaz mı arızalıymış?

Hala sonuç bekliyorum hocam. Vatan Bilgisayar elinde gürgençlerden alınan RMA raporu olmasına rağmen kendi servisimizinde incelemesi lazım deyip KVK servisine gönderdi. Cuma günü servislerine ulaşmış kayıtları yapılmış. İncelenmeyi bekliyor. Onarım yapma hakları yok inşallah aksi veya olumsuz bir sonuç çıkmaz diye dua edip bekliyorum. KVK servisinden memnun olan birini görmedim daha internet şikayetle dolu.

Direkt Apple Store'a gidecektiniz, hata yapmışsınız.

Direkt Apple Store'a gidecektiniz, hata yapmışsınız.

Yaşadığım şehirde Apple Store yok. Apple ürünlerinin satıldığı gürgénçler mağazası ve servisi var onlarda vatandan aldığım için değişimini onların yapacağını söyledi.

Arkadaşlar KVK böyle bir karar vermiş. Bu telefonda ne var da oradan oraya sevk ediliyor? Apple onarım merkezi nedir bilen var mı?

Dosya Ekleri

• D.PNG
    32,5 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Hocam merhabalar bende geçenlerde iPhone 11 aldım. Performansı bana beklenenden yavaş geldi, klavye sesleri tıkladıktan daha sonra geliyor gibi. Apple destek aradığımda cihaza test yapıldı ve bir sıkıntı çıkmadı, içim rahat mı olmalı bu testi 2 defa yaptırdım.

Klavye ses konusunda 14 Pro Max'larda bile ses patlaması ya da sesin saniyelikte olsa geri gelme sorunu var o yazılımsal. Ama onun harici kasma donma gibi şikayetlerin varsa bir baktırsan iyi olur. Ben göndermeden önce Apple destekten bağlanmışlardı ama hiçbir sonuç çıkmamıştı. Şimdi hem gürgençlere gitti hem KVK servisine gitti şu anda da Apple onarım merkezine gönderiliyor. Bir problemi var ama ne çözemedim umarım yarın değişim için iyi bir haber gelir.

Umarım hocam. Sizdeki kasma nasıl bir kasmaydı acaba bendeki kasma gibimi öğrenmek için soruyorum, ve gelişmelerden haberdar ederseniz çok memnun olurum teşekkürler.

Şöyle söyleyeyim, ana ekranda sağa sola kaydırma yaparken kasarak ve takılarak geçş sağlıyordu. 3. parti uygulamalarda dahil olmakla beraber fotoğraflar ayarlar ikonlarına bastığında yumuşak bir açılış olmuyordu. Karanlık modda kullanıyorum uygulamaya bastığın siyah ekran sonra da uygulamanın kendisi açılır ya işte o siyah ekran benim telefonum da hep takılarak açılıyordu.

Hocam bir bakarmısınız, telefon iphone 11 bir sıkıntı gözüküyor mu. Takılıyor gibimi sanki videonun sonunda instagram’a girerken safaride vs.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…