8 810385 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 686 17 Temmuz 2024 #71 XaresL dedi: Şimdi IPhone'a inat ediyor adamlar nasıl olsa Kore elinden her şey gelir Kore'lerin S23 veya S24 almayı planlıyorsanız eğerde varsa bilmeden söylüyorum S25'i bekleyin fiyatı ne olur orayı Allah bilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi gaza gelip POCO X6 Pro aldım ve uzun bir süre değiştirmem gibi.
XaresL dedi: Şimdi IPhone'a inat ediyor adamlar nasıl olsa Kore elinden her şey gelir Kore'lerin S23 veya S24 almayı planlıyorsanız eğerde varsa bilmeden söylüyorum S25'i bekleyin fiyatı ne olur orayı Allah bilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi gaza gelip POCO X6 Pro aldım ve uzun bir süre değiştirmem gibi.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #72 810385 dedi: Vallahi gaza gelip POCO X6 Pro aldım ve uzun bir süre değiştirmem gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam POCO Redmi gibi cihazlar beni tatmin etmiyor Çin malı olduğu için kimisinin elinde patlıyor Redmi'lere gelirsek de öyle. Bende Redmi düşünüyordum tatmin etmedi beni.
810385 dedi: Vallahi gaza gelip POCO X6 Pro aldım ve uzun bir süre değiştirmem gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam POCO Redmi gibi cihazlar beni tatmin etmiyor Çin malı olduğu için kimisinin elinde patlıyor Redmi'lere gelirsek de öyle. Bende Redmi düşünüyordum tatmin etmedi beni.
8 810385 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 686 17 Temmuz 2024 #73 XaresL dedi: Hocam POCO Redmi gibi cihazlar beni tatmin etmiyor Çin malı olduğu için kimisinin elinde patlıyor Redmi'lere gelirsek de öyle. Genişletmek için tıkla... 17 bin liraya geldi, ben bir de şarjda bile oyun oynuyorum ve insan evladı gibi kullanmadığım için böyle ucuz yollu olsun istedim
XaresL dedi: Hocam POCO Redmi gibi cihazlar beni tatmin etmiyor Çin malı olduğu için kimisinin elinde patlıyor Redmi'lere gelirsek de öyle. Genişletmek için tıkla... 17 bin liraya geldi, ben bir de şarjda bile oyun oynuyorum ve insan evladı gibi kullanmadığım için böyle ucuz yollu olsun istedim
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 17 Temmuz 2024 #74 XaresL dedi: Hocam POCO Redmi gibi cihazlar beni tatmin etmiyor Çin malı olduğu için kimisinin elinde patlıyor Redmi'lere gelirsek de öyle. Bende Redmi düşünüyordum tatmin etmedi beni. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ekmek o kadar köfte. MI10 5G var çoğu oyunda sabit 90FPS veriyor hala.
XaresL dedi: Hocam POCO Redmi gibi cihazlar beni tatmin etmiyor Çin malı olduğu için kimisinin elinde patlıyor Redmi'lere gelirsek de öyle. Bende Redmi düşünüyordum tatmin etmedi beni. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ekmek o kadar köfte. MI10 5G var çoğu oyunda sabit 90FPS veriyor hala.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #75 495256 dedi: Ne kadar ekmek o kadar köfte. MI10 5G var çoğu oyunda sabit 90FPS veriyor hala. Genişletmek için tıkla... Çok arıza çıkartıyor bazı modelleri gene de Samsung makuldür.
495256 dedi: Ne kadar ekmek o kadar köfte. MI10 5G var çoğu oyunda sabit 90FPS veriyor hala. Genişletmek için tıkla... Çok arıza çıkartıyor bazı modelleri gene de Samsung makuldür.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 17 Temmuz 2024 #76 XaresL dedi: Çok arıza çıkartıyor bazı modelleri gene de Samsung makuldür. Genişletmek için tıkla... Mi serisi üzmez çoğu parçası Samsung'dan zaten.
XaresL dedi: Çok arıza çıkartıyor bazı modelleri gene de Samsung makuldür. Genişletmek için tıkla... Mi serisi üzmez çoğu parçası Samsung'dan zaten.