Sıfır iPhone 12 vs ikinci el iPhone 13 Mini

@izoo baktığım ilanda %79 olduğu belirtilmiş. Bahsettiğiniz markanın fiyatları nasıl? Değişimi serviste yaptırabiliyor muyum? Ara sokak telefoncularına gitmem.

@AcemiTeknocu nasıl bir özellik? Nereden aktif edeceğim?

@erdem3777 YouTube dahil mi? Ben halâ içerik yüklerken kalite düşüşü oluyor Instagram'da.

Youtube ile herhangi bir açıklama yok. Youtubede de kalite düşürdüğünü bilmiyordum ilginç.

@erdem3777 en çok YouTube ve TikTok'ta sorun yaşıyorum. S24'ün fiyatı 36 bin TL'yi devirmiş. S23'ün fiyatı ise 28 bin TL civarında. S21FE cihaz var elimde S23'e geçmeye değer mi? Anlaşma bütün Samsung cihazları mı kapsıyor?

@izoo baktığım ilanda %79 olduğu belirtilmiş. Bahsettiğiniz markanın fiyatları nasıl? Değişimi serviste yaptırabiliyor muyum? Ara sokak telefoncularına gitmem.
iPhone 13 için 1000 lira civarında serviste yan sanayi bataryayla değişim yapamazsın yerinizde olsam düz 13'ü alır bütçem olduğunda da orijinal servis piliyle değiştirirdim ekstra FPPRO gibi işi sadece Apple cihazlarla olan benzer yerlere de gönderebilirsin pil değişimi için.

@izoo 1000 TL iyi fiyat ancak değişimi yine telefoncularda yaptırmam gerekecek anladığım kadarıyla ve hâliyle bilinmeyen parça uyarısı verecek. Satarken sorun olur mu bu uyarı? İkinci el düz 13 bile bütçemi 2000TL kadar aşıyor. Düz 13'ü bir düşüneyim. %79 batarya idare eder mi pekâlâ günlük kullanımda? Bir günü çıkartması için nasıl bir yüzde de olması gerekiyor bataryanın?

İlla yan sanayi batarya olduğu için almak istemeyenler olacaktır %79 çok düşük günü çıkarmaz.

@AhmetAlii 13 mini'nin pil yüzdesinin %100 olduğunu var sayarsak bana kaç saat ekran süresi verecek? %79 pil yüzdesi ile düz 13 kaç saat verecek?

Hocam 30k bandına çıkabilirseniz S23 çıkamazsanız da S24FE almanızı öneririm.
Dediğiniz cihazlardan çok daha iyi performans veren cihazlar.
Ayrıca S24FE'nin 7 sene Android güncellemesi desteği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…