Sıfır iPhone 13 mü ikinci el 16e mi?

yuhuke35

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sıfır iPhone 13 mü almalıyım, ikinci el iPhone 16e mi?

İkinci el 13'lere baktım, gereksiz aşırı fiyat istiyorlar gibi geliyor. Garantisi bitmiş, pil seviyesi azalmışlara çok fiyat istiyorlar. Onun yerine sıfır almak daha mantıklı geliyor gibi.

16e, benim şehrimde olmasa da arada 33-34'e garantili temiz cihazlar düşüyor ama genel piyasası 35-36 diyebiliriz.

Satarken zorluk çıkarır mı, değer çok mu kaybeder?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 çok şişirme fiyatlara sahip 2. elde. 16e çok daha iyi olur zaten diğeri 4 yıllık telefon.

Bakalım. 16e de zor bulunuyor hocam ya, 13 gibi bol değil. İstanbul'da bana yakın yerde olmuyor, karşıda oluyor ya da başka şehirler.

Hocam tabii ki 16e. Zaten yeni çıkan bir cihaz. 2.eldekiler çok kullanılmamıştır. Eğer elindeki cihaz yine bir iPhone modeliyse, 2.el yurt dışı 16 Pro Max'lere falan da bakabilirsin. Geçen Letgo'da gezinirken dediğin fiyatlara birkaç cihaz denk gelmişti.

Arkadaşlar, sıfır iPhone 13 mü almalıyım, ikinci el iPhone 16e mi?

İkinci el 13'lere baktım, gereksiz aşırı fiyat istiyorlar gibi geliyor. Garantisi bitmiş, pil seviyesi azalmışlara çok fiyat istiyorlar. Onun yerine sıfır almak daha mantıklı geliyor gibi.

16e, benim şehrimde olmasa da arada 33-34'e garantili temiz cihazlar düşüyor ama genel piyasası 35-36 diyebiliriz.

Satarken zorluk çıkarır mı, değer çok mu kaybeder?

Şimdi 13 ile 16'e arasındaki farklar daha iyi bir işlemci ve daha fazla güncelleme süresi oluyor ekranları aynı zaten 13'te fazladan kamera ozellikleri var ikinci el temzi 16e varsa 30k civarına alınabilir yoksa eğer sıfır 13'te 30-35k ya alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı