Sıfır iPhone 13 nereden alınır?

Bütçe
36000

Hyperswach

Hectopat
Daha fazla  
Bugün MediaMarkt, Vatan Bilgisayar, Teknosa'da bulamadım. Yenilenmiş vardı, yenilenmiş olayını da girmek istemedim. Ekran, kasa, batarya cihazın durumu kötü. 36 bin TL bütçem var. Bu telefonu nasıl alabilirim sıfır halde?

Hocam yapmayın Allahaşkına iPhone 13 e yatıracağınız paraya android tarafında taş gibi cihazlar mevcut özellikle Samsung tarafında S24 var. Paranıza yazık. Ha ekosistem maksatsa o ayrı birşey diyemem

Yani güvenlik için alacağız Android çok virüs kapıyor.
"Android virus yuvasi" kolpasini ilk kim attiysa tebrik ediyorum, tonla insani kandirmayi becermis. Android'te kaynagi belirsiz APK yuklemezseniz virus kapmaniz neredeyse imkansiz. Buna karsin her sene iPhone'da iCloud sizintilari gerceklesiyor. Unlulerin ifsalari nasil cikiyor saniyorsunuz :)

Yani güvenlik için alacağız andoridide çok virüs kapıyor.
Hocam Samsung Knox adında bir güvenlik bariyeri kullanıyor ve android camiasında bunun üzerine bir güvenlik katmanı yok hala. iPhone lar da virüs alabiliyor bu arada onu belirteyim. Ama ben yerinde olsam 2022 de çıkan ve güncelliğini yitiren bir cihazı almazdım. hiç iPhone almayan biri en azından para biriktirip iPhone 17 almalı 10 sene rahat götürür o cihaz.

"Android virus yuvasi" kolpasini ilk kim attiysa tebrik ediyorum, tonla insani kandirmayi becermis. Android'te kaynagi belirsiz APK yuklemezseniz virus kapmaniz neredeyse imkansiz. Buna karsin her sene iPhone'da iCloud sizintilari gerceklesiyor. Unlulerin ifsalari nasil cikiyor saniyorsunuz :)
Hocama katılıyorum. Ios da virüs kapan bir işletim sistemi ne yaparsanız yapın engelleyemezsiniz. Hiç virüs kapmıyor gibisinden konuşanlar gerçekten teknolojiden anlayarak mı konuşuyor sorgulamak lazım. Apple işletim sisteminde açık bulanlara milyon dolarlar ödemeyi taahüt eden bir firma.

Bugün MediaMarkt, Vatan Bilgisayar, Teknosa'da bulamadım. Yenilenmiş vardı, yenilenmiş olayını da girmek istemedim. Ekran, kasa, batarya cihazın durumu kötü. 36 bin TL bütçem var. Bu telefonu nasıl alabilirim sıfır halde?

iPhone 13 kullanıyorum pek memnun değilim önermiyorum bilginiz olsun bütçe yükseltip alternatiflere dönülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı