Sıfır iPhone 13 vs Android telefon

muzosoft

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Developer
Merhaba sıfır iPhone 13 alınır mı (35.000) TL yoksa o fiyata iyi bir Android telefon alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
14T pro var S24 plus var, kat ve kat iyiler Iphone 13 ten. Senin tercihin, 60 hz ve eski bir telefona 35000 para vereceksin.

Son düzenleme:
Merhaba sıfır iPhone 13 alınır mı? (35.000) TL yoksa o fiyata iyi bir Android telefon alınır mı?

Kamera için alacaksan IPhone'u, kesinlikle almamanı tavsiye ederim. İncelememdeki model düz versiyonu çektiğim fotoğraflar bulunuyor alt kısımda, kamerası biraz daha iyi Pro modelinin. iPhone 13 çıkalı 4 yıl olacak daha güncel bir model öneririm. Genel bir performans arıyorsan S24 serisine bakman lazım.

Merhaba sıfır iPhone 13 alınır mı (35.000) TL yoksa o fiyata iyi bir Android telefon alınır mı?
Bu seçim öncelikle hangi sini beğendiğiniz ile alakalı değil mi ? Ben apple kullanıcısıyım 13 fikrini değerlendirirdim.

Tercihimi Android'den yana kullanıyorum açıkçası.

iPhone 13 yolun sonuna yaklaşıyor yavaştan ve uzun süreli bir kullanım istiyorsanız doğru bir tercih olduğunu düşünmüyorum.

Güncelleme veya özellikler pek bir anlam ifade etmiyor benim için kamerası iyi olan bir telefon istiyorum sadece

Kamera için alacağım ancak mesela IPhone'larda Instagram'la optimize yani attığımız fotoğraf birebir aynı kalitede gidiyor ancak Android'lerde kalite kaybı yaşanıyor

Samsung'un meta ile anlaşması var diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…