Sıfır iPhone 15 Pro'da yeşil ekran

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar daha 1 haftalık iPhone 15 Pro'yu kullanırken sol üste aniden yeşil dikdörtgen şeklinde kutu gibi bir şey yandı ve gitti. Bütün ekranı kaplamadı. Sadece sol üstte oldu. Bir sorun teşkil eder mi? Telefon darbe falan görmedi. Garantilik bir durum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an yoksa şayet kullanın. Garantiniz zaten daha var ileride tekrar olursa ve büyürse garantiye verirsiniz.

Kamera kullanım sembolü olmadığına emin misiniz? Bir uygulamanın içindeyken falan olduysa da uygulama kaynaklı olmadığından emin misiniz?

Yok o değil sol üst kısımda oldu kutu şekilinde sonra gitti çok sürmedi zaten.

Şu an yoksa şayet kullanın. Garantiniz zaten daha var ileride tekrar olursa ve büyürse garantiye verirsiniz.

Vallahi hocam ilk defa başıma geldi bende anlamadım.

Bu arada uygulamadan uygulamaya geçerken oldu Sahibinden uygulamasında oldu, acaba uygulama ile ilgili bir sorun mu?

Kamera kullanım sembolü olmadığına emin misiniz? Bir uygulamanın içindeyken falan olduysa da uygulama kaynaklı olmadığından emin misiniz?

Bu arada uygulamadan uygulamaya geçerken oldu Sahibinden uygulamasında oldu, acaba uygulama ile ilgili bir sorun mu?

Ben de yazılımsal olduğunu düşündüm. Ekrandan olsa daha çok belli ederdi kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…