E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #11 yus4ff dedi: Ben iyi diye biliyordum öğrenmiş oldum teşekkürler.Sıkıntısı nedir peki? Genişletmek için tıkla... İlk çerçevesiz tasarıma sahip iPhone cihazı ve ekran sorunları, dokunmatik sorunları var. XS'de kronik sorunlar yok.
yus4ff dedi: Ben iyi diye biliyordum öğrenmiş oldum teşekkürler.Sıkıntısı nedir peki? Genişletmek için tıkla... İlk çerçevesiz tasarıma sahip iPhone cihazı ve ekran sorunları, dokunmatik sorunları var. XS'de kronik sorunlar yok.
T TechnOm4n Decipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 1.383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #12 İPhone 8 Plus üretimi durdu. Arada bulunuyordu ama İPhone Xs'ten falan daha pahalıya satıyorlardı en son.
İPhone 8 Plus üretimi durdu. Arada bulunuyordu ama İPhone Xs'ten falan daha pahalıya satıyorlardı en son.
2 254182 Hectopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 3 Temmuz 2023 #13 yus4ff dedi: Onun yerine biraz daha ekleyip iPhone X almak daha mantıklı olur bence Genişletmek için tıkla... Tabii ki de hocam
yus4ff dedi: Onun yerine biraz daha ekleyip iPhone X almak daha mantıklı olur bence Genişletmek için tıkla... Tabii ki de hocam
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #14 xardape dedi: iPhone 8 Plus'ın sıfırını bulabilir miyim? Bulabilirsem nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Üretilmediği için sıfırını bulamazsın.
xardape dedi: iPhone 8 Plus'ın sıfırını bulabilir miyim? Bulabilirsem nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Üretilmediği için sıfırını bulamazsın.