K kGlaxy Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 180 4 Haziran 2025 #1 Merhaba, Yeni alınmış sıfır işlemci ve sıvı sogutucu montajini yaparken sadece sürülmemişse termal macunu sürüp monte edersem olur mu? İlla temizlemek gerekir mi macun sürmeden önce?
Merhaba, Yeni alınmış sıfır işlemci ve sıvı sogutucu montajini yaparken sadece sürülmemişse termal macunu sürüp monte edersem olur mu? İlla temizlemek gerekir mi macun sürmeden önce?
Pentium D Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 4.601 Makaleler 1 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ana sistem: R5 7500f / Deep Cool AK400 / MSI B650 Tomahawk WIFI / Corsair Vengeance EXPO 6000mt/s CL36 32 GB/ EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / HighPower Performance FS HP1 850W GOLD / CoolerMaster HAF 912 / Kioxia Exceria G2 1 TB / Dell G2724D 1440p 165 Hz 2014 Opel Corsa D 1.4 Auto Cinsiyet Erkek Meslek Tiçır 4 Haziran 2025 #2 Sıfır temiz şeyi ne diye temizleyesin ki?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 Temiz gözüküyorsa üstü gerekmez.
A angeleyes Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #4 kGlaxy dedi: Merhaba, Yeni alınmış sıfır işlemci ve sıvı sogutucu montajini yaparken sadece sürülmemişse termal macunu sürüp monte edersem olur mu? İlla temizlemek gerekir mi macun sürmeden önce? Genişletmek için tıkla... Temizleme işlemini zaten üstündeki macun gitsin diye yapıyoruz yani gerek yok.
kGlaxy dedi: Merhaba, Yeni alınmış sıfır işlemci ve sıvı sogutucu montajini yaparken sadece sürülmemişse termal macunu sürüp monte edersem olur mu? İlla temizlemek gerekir mi macun sürmeden önce? Genişletmek için tıkla... Temizleme işlemini zaten üstündeki macun gitsin diye yapıyoruz yani gerek yok.
K kGlaxy Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 180 4 Haziran 2025 #5 Pentium D dedi: Sıfır temiz şeyi ne diye temizleyesin ki? Genişletmek için tıkla... İşi garantiye almak için. Üretim asamalarinda kirlenmis olma ihtimali var. Ama izopropil alkolle mi silmek gerekiyor onu almadim henüz
Pentium D dedi: Sıfır temiz şeyi ne diye temizleyesin ki? Genişletmek için tıkla... İşi garantiye almak için. Üretim asamalarinda kirlenmis olma ihtimali var. Ama izopropil alkolle mi silmek gerekiyor onu almadim henüz