Kapalı Sıfır (Kasa + SSD + RAM + Anakart )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MB311'e mi? Bir de şunu sormak istiyorum, sitesinde kasanın 2 adet kurulu fan ile geldiği yazıyor fakat siz 3 yazmışsınız. O neden oldu? Aslında satmazsanız çok güzel olur, 1-2 gün içerisinde hepsini alacağım zaten. Bir güzellik yapsanız olmaz mı?
Hayır hocam başka bir kasam (full kasa) daha satılık. O satılmadığı için bu yeni ürünleri satışa koymuştum. O satılacak gibi. MB311L'yi de İncehesap'tan aldım. Sitede 3 fan diye belirtmişlerdi. Kutusu yanımda ama açıp bakmadım içini.

Hayır hocam başka bir kasam (full kasa) daha satılık. O satılmadığı için bu yeni ürünleri satışa koymuştum. O satılacak gibi. MB311L'yi de İncehesap'tan aldım. Sitede 3 fan diye belirtmişlerdi. Kutusu yanımda ama açıp bakmadım içini.
Peki onu satarsanız bunları satmayacak mısınız? Bence hazır alıcı bulmuşken verin gitsin.

Kingston 120 GB SSD -----------> (Kutu var. Fatura da olması lazım. Garantiden emin değilim.)

AMD Ryzen 2400G ------------------->(Kutu var. Garanti bitti)

Corsair 3000 MHZ 8 GB RAM--------->(Kutu var. Fatura da olması lazım. Ömür boyu garantili olması lazım.)

Gigabyte A350M D3V----------------->(Kutu var. Garanti bitti)

Thermaltake Litepower 550W--------->(Kutu var. Fatura da olması lazım. Garantiden emin değilim)

Deep Cool Kasa--------------------->(Kutu var. Garanti bitti)
O sistemin özellikleri ne peki? Umarım satılmaz :).
O Sistem satıldı hocam o yüzden bunu da kaldırıyorum. Hayırlısı olsun :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı