Sıfır Kioxia Exceria G2 yazma hızı düştü

8 saat kapalı kalsa düzelir diyorsunuz, SSD sağlığına bir etkisi olmamıştır herhalde.
Kapalı kalsa düzelir mi emin değilim, sağlık %100 diyor ama anlamış değilim. Deneyin bakalım madem.

Düzelmez diyorsun, yine garanti yine uğraş almayın ya bunu vallaha 2'dir aynı şey.
Hocam aynı SSD yi kullanıyorum, ısınma konusunda evet normalden biraz daha fazla ısınan bir model fakat ben soğutucu blok alarak sorunu hallettim. Uygun fiyata soğutucu bloklar bulunuyor. Muhtemelen uzun süre işlem yapılıp yük bindiği için fazla ısındı ve ısınma esnasında değerler düştü. Attığınız arayüz ile benim arayüzüm farklı sanırım daha güncel bir versiyon sizdeki. Sekmeleri kurcalayıp Benchmark isminde bir başlık görürseniz oradan start dediğinizde başlatır . Yoksa crystal disk mark indirip onla bakın sonuçlara.

CrystalDiskMark sonuçları bu şekilde arabayla üzerinden geçmeme az kaldı 3'dür mü aynı şey olur!

Dosya Ekleri

• kioxia amk.png
    21,9 KB · Görüntüleme: 36
  • atto.png
    38,5 KB · Görüntüleme: 31
  • Ekran görüntüsü 2025-02-17 221246.png
    38,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…