Yakın zamanda aynı sorunu yaşadım hocam (aracım sıfır değil), Bosch marka silecek alınca sesler kesildi bende. Özellikle autokit marka silecekler sıfır da olsa aşırı ötüyor.
Garantiden değişimini isteyin.
Ayarı da yanlış olabilir, detaylı kontrol sağlatın.
Garantiden yapılan değişim sonrası çözüm olmazsa Würth satın alabilirsiniz, Bosch kullanıyordum, daha çok verim yakaladım.
Garantiden değişimini isteyin.
Ayarı da yanlış olabilir, detaylı kontrol sağlatın.
Garantiden yapılan değişim sonrası çözüm olmazsa Würth satın alabilirsiniz, Bosch kullanıyordum, daha çok verim yakaladım.
Ama sanki silecek tam temas etmiyor camdan hafif yukarı kalkıyor kazıtıyor tekrar tam temas ediyor. Değiştireyim bakalım ne olacak servistemi değiştirsem sanayide mi yoksa Bosch mu alsam?
Ama sanki silecek tam temas etmiyor camdan hafif yukarı kalkıyor kazıtıyor tekrar tam temas ediyor. Değiştireyim bakalım ne olacak servistemi değiştirsem sanayide mi yoksa Bosch mu alsam?
Servis garantiye sokmuyor lastikler yıpranmıştır değiştirelim düzelir diyor yani her halükarda değiştirmem gerekiyor ayarında sıkıntı varsa ki bence var boşuna harcama yapmış olacağım değiştirdikten sonra garantiye sokup tamir etmeleri bir şey ifade etmiyor. Yine olan cebimize olacak.