Sıfır, kullanılmamış iPhone 6S alınır mı?

Yuukina

Hectopat
Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni tarz uygulamaları, yazılımları fazla dert etmiyorsanız eğer almanızı öneririm hocam uzun bir süre kullanırsınız ama desteği kesilecek yakında 6S'in ya da kesilmiştir bile belki.

Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı?

Sıfır değildir. Ancak 4 yıla çoğu uygulamayı açmamaya başlar. Ama 3-4 yıl için pişman olmazsınız, iPhone 5 kullandım 2 yıl o bile üzmedi gram.

Hocam öncelikle bence iPhone 6 devri geçti bitti başka cihazlara yönelin derim.

Onun dışında fiyat çok şüpheli. Link atar mısınız?

O telefonun fiyatına denk 2.el bir xiaomi
cihaz bakın zaten o cihazın desteği çoktan kesildi galiba.

Hafızası ne kadar? 16 GB ise çok zorluk çekersiniz, hafife alabileceğiniz bir şey de değil 32 GB'tan düşük almayın asla.

Hocam 6S'in desteği kesildi.4 seneye uygulamalarda desteklememeye başlayacak.Fiyatının bu kadar düşük olması da şüpheli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…