Yuukina Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 32 1 Eylül 2022 #1 Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 1 Eylül 2022 #2 1250TL ve sıfır mı? Bir gariplik var.
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 27 1 Eylül 2022 #3 Yeni tarz uygulamaları, yazılımları fazla dert etmiyorsanız eğer almanızı öneririm hocam uzun bir süre kullanırsınız ama desteği kesilecek yakında 6S'in ya da kesilmiştir bile belki.
Yeni tarz uygulamaları, yazılımları fazla dert etmiyorsanız eğer almanızı öneririm hocam uzun bir süre kullanırsınız ama desteği kesilecek yakında 6S'in ya da kesilmiştir bile belki.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 1 Eylül 2022 #4 Yuukina dedi: Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır değildir bence yenilenmiş olabilir. Desteği yok ama pek önemli değil derseniz alınır.
Yuukina dedi: Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır değildir bence yenilenmiş olabilir. Desteği yok ama pek önemli değil derseniz alınır.
Muhammet Halit Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 914 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #5 Yuukina dedi: Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır değildir. Ancak 4 yıla çoğu uygulamayı açmamaya başlar. Ama 3-4 yıl için pişman olmazsınız, iPhone 5 kullandım 2 yıl o bile üzmedi gram.
Yuukina dedi: Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır değildir. Ancak 4 yıla çoğu uygulamayı açmamaya başlar. Ama 3-4 yıl için pişman olmazsınız, iPhone 5 kullandım 2 yıl o bile üzmedi gram.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 1 Eylül 2022 #6 Hocam öncelikle bence iPhone 6 devri geçti bitti başka cihazlara yönelin derim. Onun dışında fiyat çok şüpheli. Link atar mısınız?
Hocam öncelikle bence iPhone 6 devri geçti bitti başka cihazlara yönelin derim. Onun dışında fiyat çok şüpheli. Link atar mısınız?
Rapidly Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 624 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #7 Yuukina dedi: Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... O telefonun fiyatına denk 2.el bir xiaomi cihaz bakın zaten o cihazın desteği çoktan kesildi galiba.
Yuukina dedi: Selam, Letgo'da 1250 TL fiyata sıfır iPhone 6S denk geldim. Bütçem çok sınırlı ve telefona ihtiyacım var. Alırsam pişman olur muyum? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... O telefonun fiyatına denk 2.el bir xiaomi cihaz bakın zaten o cihazın desteği çoktan kesildi galiba.
ardoş Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 274 Çözümler 5 Yer New Jersey, US Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Website Developer 1 Eylül 2022 #8 Hafızası ne kadar? 16 GB ise çok zorluk çekersiniz, hafife alabileceğiniz bir şey de değil 32 GB'tan düşük almayın asla.
Hafızası ne kadar? 16 GB ise çok zorluk çekersiniz, hafife alabileceğiniz bir şey de değil 32 GB'tan düşük almayın asla.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.569 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Eylül 2022 #9 Ucuz olması şüpheli.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 1 Eylül 2022 #10 Hocam 6S'in desteği kesildi.4 seneye uygulamalarda desteklememeye başlayacak.Fiyatının bu kadar düşük olması da şüpheli.
Hocam 6S'in desteği kesildi.4 seneye uygulamalarda desteklememeye başlayacak.Fiyatının bu kadar düşük olması da şüpheli.