thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Daha yeni ayarlardan her şeyi kaldır seçeneĞi seçilip bulut indirme ile kurulan Windows 11 işlemci kullanımı normal mi? Virüs mü var?
Daha yeni ayarlardan her şeyi kaldır seçeneĞi seçilip bulut indirme ile kurulan Windows 11 işlemci kullanımı normal mi? Virüs mü var?
sogukoralet Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 577 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #2 thedekusmash dedi: Daha yeni ayarlardan her şeyi kaldır seçeneği seçilip bulut indirme ile kurulan Windows 11 işlemci kullanımı normal mi? Virüs mü var? Eki Görüntüle 2327969 Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam.
thedekusmash dedi: Daha yeni ayarlardan her şeyi kaldır seçeneği seçilip bulut indirme ile kurulan Windows 11 işlemci kullanımı normal mi? Virüs mü var? Eki Görüntüle 2327969 Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam.
Bahtisevilmis Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 157 12 Ekim 2024 #3 thedekusmash dedi: Daha yeni ayarlardan her şeyi kaldır seçeneği seçilip bulut indirme ile kurulan Windows 11 işlemci kullanımı normal mi? Virüs mü var? Eki Görüntüle 2327969 Genişletmek için tıkla... Windows Update yapılıyor mu o belki CPU'ya yük vermiştir.
thedekusmash dedi: Daha yeni ayarlardan her şeyi kaldır seçeneği seçilip bulut indirme ile kurulan Windows 11 işlemci kullanımı normal mi? Virüs mü var? Eki Görüntüle 2327969 Genişletmek için tıkla... Windows Update yapılıyor mu o belki CPU'ya yük vermiştir.
thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #4 Teşekkürler. Bunu yazarken kontrol ettim Google açık bir şekilde ve %9.teşekkürler sogukoralet dedi: Sanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla...
Teşekkürler. Bunu yazarken kontrol ettim Google açık bir şekilde ve %9.teşekkürler sogukoralet dedi: Sanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla...
Bahtisevilmis Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 157 12 Ekim 2024 #5 thedekusmash dedi: Teşekkürler. Bunu yazarken kontrol ettim Google açık bir şekilde ve %9.teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
thedekusmash dedi: Teşekkürler. Bunu yazarken kontrol ettim Google açık bir şekilde ve %9.teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.