Sıfır kutuda kullanılmış işlemci

Diğer parçaları bekliyorum hocam fakat test konusunda nasıl bir yol izleyebilirim?
AIDA64 15dk, Cinebench R20 3 4 defa yapsanız yeterli olur. Sistem kendini kapatmasın yeter. Bu testleri yaparken gözünüz HWINFO ile sıcaklık değerlerinde olsun. 85-90'nın üstüne çıkarsa ya kasanızda yeterli hava akışı yoktur ya işlemci montajını yanlış yapmışsınızdır ya da soğutucu yetersizdir.

AIDA64 15dk, Cinebench R20 3 4 defa yapsanız yeterli olur. Sistem kendini kapatmasın yeter. Bu testleri yaparken gözünüz HWINFO ile sıcaklık değerlerinde olsun. 85-90'nın üstüne çıkarsa ya kasanızda yeterli hava akışı yoktur ya işlemci montajını yanlış yapmışsınızdır ya da soğutucu yetersizdir.
Teşekkür ederim hocam.

Kutunun dışında bandrol mevcuttu sadece. Üretim süreci ile alakalı görünmüyor çünkü fan vidalarıda montelenmiş gibi duruyor. Sıfır bir üründe vida üzerinde çizikler olacağını sanmıyorum. Ayrıca fandaki termal macunda koruyucu jelatin olması gerekmiyor mu?Eki Görüntüle 631651
Stok fanın altındaki termal macunlu kısımda jelatin olmuyor konulduğu paketin yapısından dolayı yapışmadığı için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı