Sıfır Laptopta SSD Görünmüyor

cparty0

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo V330 laptop dün FreeDOS olarak elime geldi. USB'ye GPT formatında Windows10 yükledim. Laptopta Windows kurulum ekranına girdiğimde sürücü listesi boş çıktı. Ardından BIOS'a girdim info bölümünde HDD kısmının boş olduğunu gördüm. Sorun ne olabilir? BIOS görüntüleri ektedir. Yardımcı olursanız sevinirim.

O sorunu Windows üzerinden çözüyorlar bende durum maalesef farklı. BIOS'ta SSD hiçbir şekilde gözükmüyor ve Windowsu da kuramıyorum çünkü kurulum ekranında sürücü listesi boş.

BIOS da görüyor ama WINDOWS Kurulumunda görünmüyorsa şu konuda çözdüydüm aynı sorunu.
Konu

Son düzenleme:
SSD olduğu bölgeye bakın ya yoktur yada oturmamış olabilir. Yeni aldı iseniz iade isteyin yada garantiye yollayın.

İçinde HDD yada SSD olduğuna emin misiniz? Boş yollamış olmasınlar? Alternatif olarak aklıma gelen tek şey şu kablonun çıkmış olması :

Son düzenleme:
Sanırım o model sıkıntılı. Başka bir kullanıcı da benzer sorundan şikayet etmişti. Başka bir model ile değiştirmeniz sizin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…