Satılık Sıfır Logitech C525 Webcam

milk

Megapat

Bir kaç hafta önce, yani YouTube'a başlama hevesim olduğu zamanlarda satın almıştım. Vazgeçtiğim için satıyorum. Ürün sıfırdır yani kutusunu açan ilk kişi siz olacaksınız. Ödeme yapıldıktan sonra Türkiye'nin her yerine kargolayabilirim ürünü.

Fiyat: 99 TL (160 TL'den düşürüldü)
Artık satılsın diye...

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar. Dostum bende twitch yayınları için almayı düşünüyorum böyle bir kamera. Ürünü hangi mağazadan aldığını öğrenebilir miyim ?

Hayırlı satışlar. Dostum bende twitch yayınları için almayı düşünüyorum böyle bir kamera. Ürünü hangi mağazadan aldığını öğrenebilir miyim ?
Amazon'dan alınmıştı fakat artık stoklarında yok.

Garanti durumu nedir peki ?
Garantilik bir şey olacağını hiç zannetmiyorum ama Amazon taraflı garantisi bitti. Amazon yanılmıyorsam 1 hafta boyunca ilgileniyor ürün sorunlarıyla. Herhangi bir sıkıntı olduğunda Logitech'e gönderirsen ücretsiz değişim veya tamirini yapacaklardır. Logitech bu konuda çok iyi.

Ürünün fatura tarihi nedir ?

Ürünün yalnızca kendisi (kutusu) duruyor. Sipariş tarihim 24 ekim.

Arkadaştan daha önce alış veriş yaptım. Güvenilir bir insandır kendisi. Ürünlerinde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Ürünün yalnızca kendisi (kutusu) duruyor. Sipariş tarihim 24 ekim.

Herhangi bir sorun olursa Logitech ücretsiz destek verecek mi peki ? Bundan nasıl emin olabilirim ?

Bundan tabi ki emin olamazsın ama üründe herhangi bir sorun olduğunda Logitech'e (global e-posta adresine) e-posta göndererek sorunu anlattığında senden ürünü verdikleri adrese geri göndermeni istiyorlar. Gönderdikten sonra, çoğu zaman yenisi ile değiştiriyorlar. Ben daha önce böyle bir olay yaşamadım ama tanık oldum. Ayrıca, bu bir kamera. Arızalanma ihtimali neredeyse en düşük olan bilgisayar bileşenlerinden biri. Özetle ürünün garantisi yok fakat bir sorunla karşılaştığında Logitech'e e-posta gönderirsen yardımcı olacaklarına inanıyorum. Garanti konusunda kafam rahat olsun diyorsan bu ürünü biraz daha pahalı bir şekilde Türkiye'den alman daha mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…