Sıfır Logitech G29 almaya değer mi?

Mertt455

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam, ETS 2 OMSI vb. oyunlar için vitesli 900 derece bir direksiyon seti almak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Sıfır G29 almaya değer mi sizce, fiyatı 11.800-12.500 TL aralığında şu an. Ya da başka marka modellere mi yönelmeliyim? Şimdiden teşekkürler dostlar.

Shifter ve stand dahil olan ilanlarda pazarlık yaparak 6-7k fiyatlara kadar düşen satıcılar var. Yakın bir arkadaşım bir süredir almak için bu ilanlar ile görüşüyordu oradan biliyorum.
Yukarıda ki mesajda söylendiği gibi bir hevesle alıp sıkılan kişiler elden çıkartmak istiyor.

Bu tür şeyleri alan kimi görsem bir süre kullanıp hevesini attıktan sonra kenara koyup bırakıyor, gerçekten kullanacağınızı düşünüyorsanız alın.
Videolara özenip sonrasında beceremeyip bırakan çok kişi oluyor maalesef :)

2001 yılından beri direksiyon seti kullanırım herhalde o tarihten bu yana 1 kere direksiyon setinin kırıldığı dönem dışında klavye yada mouse ile sürüş yapmamışımdır.

Denildiği gibi 2. el sitelerinde fazlası ile az kullanılmış ürün satılıyor. Özellikle G29 gibi dişli ve potaslı pedal olan ürün alınacaksa mutlaka direksiyondaki boşluk ve pedallardaki axis titremesi kontrol edilmelidir. Pedal kontrolü için Windows'daki ayar menüsü açılıp yavaş yavaş pedala basarak barlar nasıl yükseliyor takip edilmelidir. Aynı durum Thrustmaster tarafında T3PA ve T3PA PRO pedallarda da geçerlidir.

Arkadaşlar herkese selam, ETS 2 OMSI vb. oyunlar için vitesli 900 derece bir direksiyon seti almak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Sıfır G29 almaya değer mi sizce, fiyatı 11.800-12.500 TL aralığında şu an. Ya da başka marka modellere mi yönelmeliyim? Şimdiden teşekkürler dostlar.

Şu an hangi ürün fiyatını hak ediyor ki? Eğer ömürlük kullanırım diyorsanız sıfır alın. İki gün oynar sıkılırım derseniz 2. el Thrustmaster T150 vs bakın.

Son düzenleme:
Sıfır logitech 920 almıştım ayriyeten vitesi ile birlikte, Başından kalkmam sanıyordum ama cidden 2-3 hafta sonra oynamamaya başladım, bir yılı aşkın süredir yatıyor öylece dokunmadım bile satmaya da kıyamıyorum. Yani aslında zevkli bir şey ama keşke 0 alıp o kadar para ödeyeceğime 2. el alsaydım.

Sıfır logitech 920 almıştım ayriyeten vitesi ile birlikte, Başından kalkmam sanıyordum ama cidden 2-3 hafta sonra oynamamaya başladım, bir yılı aşkın süredir yatıyor öylece dokunmadım bile satmaya da kıyamıyorum. Yani aslında zevkli bir şey ama keşke 0 alıp o kadar para ödeyeceğime 2. el alsaydım.
İşte düzenli liglere ve yarışlara katılmayan kişiler maalesef kısa süre içinde sıkılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı