StartPy Megapat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #1 Elimde fazla olduğu için ve paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Fiyatı 200 Tl. Kutusu açılmamıstır.Almayı düşünen arkadaslar varsa özelden konusalım. Pazarlık yapabiliriz belki.
Elimde fazla olduğu için ve paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Fiyatı 200 Tl. Kutusu açılmamıstır.Almayı düşünen arkadaslar varsa özelden konusalım. Pazarlık yapabiliriz belki.
berkaykara Hectopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #2 TR faturalı mı ?
HopMacarYerde Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #3 Steam hesabıyla takas düşünür müsünüz ?
StartPy Megapat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #4 berkaykara dedi: TR faturalı mı ? Genişletmek için tıkla... Kardeşim hediye olarak geldiği için elimde fazla var zaten. Aldıkları yerden fatura istesem verirlermi ? Silinen üye dedi: Steam hesabıyla takas düşünür müsünüz ? Genişletmek için tıkla... Kardeşim paraya ihtiacım olduğu için satıyorum.
berkaykara dedi: TR faturalı mı ? Genişletmek için tıkla... Kardeşim hediye olarak geldiği için elimde fazla var zaten. Aldıkları yerden fatura istesem verirlermi ? Silinen üye dedi: Steam hesabıyla takas düşünür müsünüz ? Genişletmek için tıkla... Kardeşim paraya ihtiacım olduğu için satıyorum.