Sıfır M.2 SSD'de Windows kurulu görünüyor

Burak Göre

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bu SSD takılı iken mi açtınız bilgisayarı? Herhangi bi karışıklık ihtimali yok değil mi?

Sistemde başka disk var mı? İçerisinde Windows kurulu olduğu kanısına nasıl vardınız?
Sadece bu SSD takılı iken mi açtınız bilgisayarı? Herhangi bi karışıklık ihtimali yok değil mi?
Normal ssd'imde windows 10 var m2ssdyi taktığım gibi bilgisayarı çalıştırdım windows 11 açıldı
Biosdan ssd'ime geçtim tekrar windows 10 olarak açıldı bilgisayar. 3 Diskim var biri HDD içinde windows yok biri SSD içinde windows 10 kurulu diğeri yeni aldığım sıfır m2ssd. Karışıklık ihtimali olması imkansız.

Diske ne kadar veri yazıldığını kontrol ettiniz mi? SMART verilerine de bir bakın.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 30
  • Adsız2.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Yazılan verilerin birimi nedir bilmiyorum ama sadece 4 kez açıp kapatılmış bir sisteme takılıyken. Siz kaç kere açıp kapattınız?
4 olmuştur büyük ihtimalle.

Bu verilerin sıkıntılı olup olmadığını bilen kişi varsa yardımcı olabilir mi? İade etmeli miyim?

4 olmuştur büyük ihtimalle.

Bu verilerin sıkıntılı olup olmadığını bilen kişi varsa yardımcı olabilir mi? İade etmeli miyim?
İade edip başka markada şansımı deneyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…