Sıfır matematikle iyi bir üniversiteye gidilebilir mi?

Sözel derslere ilginiz var mı peki? Hiç ilginizi çeken üniversite bölümü yok mu yani? Elbette vardır hocam kendinizi keşfetmeniz lazım. Bu kafayla da okumayın zaten.

Sayısal benden uzak olsun zaten. Sayısalın bölümleri de ilgimi çekmiyor, meslekleri de ilgimi çekmiyor. İyi bir üniversite olacaksa sözele razıyım. Zaten iş olanakları umrumda değil demiştim.
Sözel en iyisi senin için. Sözelin iyiyse iyi üniversitelere girebilirsin.

Bu arada siz girdiğiniz üniversitede matematik, fen dersleri karşınıza çıkmayacağını mı sanıyorsunuz? Eğer öyleyse biraz hayal kuruyorsunuz.

Sözel derslere ilginiz var mı peki? Hiç ilginizi çeken üniversite bölümü yok mu yani? Elbette vardır hocam kendinizi keşfetmeniz lazım. Bu kafayla da okumayın zaten.
Niye laf sokmaya çalışıyorsun, hiçbir şeye ilgim yok mu dedim ben?

Eyvallah. Sorduğum soru basitti, cevabı da bu kadar basit olacak işte. Diğerleri matematiğe ilgim yok diye elinden gelse beni kırbaçlayacak sanki.
AYT sınavında sözelden girerseniz zaten puanınıza sayısal derslerin katkısı yok. Buna rağmen giremezsiniz. TYT'de rakipleriniz matematik yapacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…