Sıfır monitörde enerji bantları kutuda mı yoksa monitöre yapışık mı geliyor?

Hayır hocam, direk mağazadan almıştım. Her marka farklı şekilde koyuyor hocam, monitörün üstünde gelmesi gerektiği gibi bir kanun yok. Zaten iade ürünü olduğunu anlaşılmayacak gibiyse değildir.

LG hiç aldınızmı hocam açıkçası beni bu yaşadığım durum geriyor.

@Yehetto

Bana o kutuda geldi. Acaba iade ürünmü geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG hiç aldınızmı hocam açıkçası beni bu yaşadığım durum geriyor.
LG aldım birkaç kere daha önce de hatırlamıyorum açıkçası.
Acaba iade ürünü mü geldi.
Hocam açıkçası iade ürünü gelse problem mi ki? Sonuçta üründe bir sıkıntı yoksa problem olmaz şahsen. Sadece enerji etiketini kutudan çıktı diye ki bunu çok fazla marka böyle yolluyor, şüphe duyulacak bir şey bile değil.

Bana o kutuda geldi. Acaba iade ürünmü geldi.
İade ürün olduğunu sanmam. Bence çok üzerine düşülecek bir konu değil. O ürüne yapıştırmayı uygun bulmamışlardır. O yüzden kutu içeriğine eklemişlerdir. Bir kaç ay önce de TV aldık. Onunki kutu içeriğindeydi. Yani yapışılı veya kutu içinde olması bir anlam ifade etmez yani. Firma nereye koyarsa artık.

Hem onun yapışılı değil de, kutunun içinde olması iade ürün olduğu anlamına gelseydi. Emin ol satıcı firma iade olduğu anlaşılmasın diye kendisi itinayla yapıştırırdı zaten.

Hatta şimdi aklıma geldi. Bir ara yakın zamanda bu enerji tüketim etiketindeki harfler değişti. Belki de üzerinde eski nesil etiketi bulunan cihazların etiketlerini söküp aldılar. Yenisini de kutuların içine koyuyorlardır.

Yani hocam yoututube video incelemelerinde hep herkese öyle geliyor ama bana böyle gelmesi biraz canımı sıktı. Ürünüde vatandan aldım yaniufak mağazada değil.

@Poyraz Kuzgun @Yehetto alıyorum iade ürün istemem. Hocam o konuda takıntım var.

Ve monitörün köçesinde nokta nokta sanki bir şey yapışmışda biri çekmiş gibi bir iz vardı. Sildim geçti ama.

Fotoğraf atın hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan çok iade alıyor iade olabilir.

İade değil de teşhir toplama olabilir mi bilmiyorum. Ben Ankara da üçkağıtçı bir firmada çalıştım 4 ay kadar. Televizyonları teşhirden toplayıp satarlardı kutularını da alttan açarlardı ki üste bakan müşteri anlamazdı. Eğer leke biraz fazla ise eve sokarken müşterinin kapısını önünde açıp güya acelemiz var diye ellerinde TV ile girerlerdi leke yi müşteri görürse elim değmiştir deyip yuvarlardı hali ile müşteri de şüphelenmezdi. Diyeceğim o ki böyle yapan başka firmalar da var.

5 ay kadar durup kaçtım oradan çok rezalet bir yer. Bir de çıkarken bana kağıt imzalatıyor onun adına kötü konuşursam 10.000 TL ödeyecekmişim falan. Müşteriden yediği beddua kalmamıştır. Ama hala devam ediyor işte.

Keşke fotosunu alsaydınız ilk hali ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…