Sıfır motor alirken pazarlik yapilir mi?

EmirOzylds

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Boş iş
Basliktaki gibi bir sorum var. TVS Raider 125 alacağım bayide pazarlik yapma imkanim var mi varsa ne kadar duser?

Bayilerde pazarlık olmuyor diye biliyorum.

dostum pazarlık mutlaka yap, ama genelde nakit ödemede indirim yaparlar. bir de pazarlık konusunda güçlü olmak istiyorsan ölü sezonda git. bu sıcakta müşteri çokken adam çok kırmaz fiyatı. motorun modelini öğren 2024 modelse abi bunun 2025 leri çıktı bu fiyata biraz daha düş şeklinde bir indirim alabilirsin. tanıdık varsa daha daha düşerler özellikle çinli ve hintli grubunda. yoksa honda yamaha vb. çok düşmez onların müşterisi hazır zaten

TVS raider satan yerlere dikkat et özellikle ellerinde 2024 modeller var. 2024 model bulursan ekstra indirim iste bu çin ve hint grubunun bir sürü bayiisi var sarı sitede sıfır olarak arama yap. uygununu bulursan bazen kargo masrafıyla bile kendi şehrinden daha ucuza bulabiliyorsun. örneğin ben raider aldım geçen yıl 80.000 tlye 4 taksit. Ama milas'ta aynısı 76.000 tl ve 12 taksitti. (Vitesli motorda acemiydim o sıralar o yüzden milastan alıp gelmek yemedi). Aynı zamanda motorun 2023 modelleri 74.000 tlydi . 5000 tl bile indirim yapsan plaka çıkartma, ruhsat alma paran.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı