Sıfır motor bilgisiyle Raider 125 alınır mı?

Starfist

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba 17 yaşındayım, 167 boy 55 kiloyum. İlk motor olarak Raider 125 almayı planlıyorum sizce alınır mı? Mantığını biliyorum ama daha önce hiç motor sürmedim, benim için Cub'la başlamak daha mantıklı olabilir ama ülkedeki ekonomik şartlar ortada, şu anda Raider 125 alma gücüm var yeni yıldan sonra zam gelince ve taksitler faizlenince alamayabilirim, sizce Raider almak mantıklı mı? Şimdiden cevaplayanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Raider en fiyat performans motorlardan birisi kesinlikle alınız.

Ben hala cup'la geziyorum ama şahsen bunlarla uğraşmaya gerek yok raider zaten görece ucuz ve parçalı bir ürün drift l gibi bir çöpün yanında çok daha iyi bir başlangıç motoru olacaktır.

Tabikide sürmeyi bilmiyorsan hiç korkma biraz sürdükten sonra beyaz bir ışık görüceksin ona doğru git.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhtemelen a2 ehliyet alırsın ve bu ehliyeti genel olarak 150 veya 200cc motorlar ile veriyorlar o yüzden alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…