Sıfır motor depoda dururken ne yapılmalı?

ExodiusS

Kilopat
Daha fazla  
Bayi'den sıfır M.250 aldım. 'Burda konusu mevcut' malum ehliyet yok ve bu yıl sonuna doğru almaya çalışacağım. 'ayrıca kış'. Bayi'den eve teslim edildiği gibi Depo'ya koydum ve üstünü bıranda ile kapattım. Ekstra olarak yapabileceğim bir şey var mı? Mart ayına doğru bineceğim nasip olursa o süre zarfında Depo'da kalacak...

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım ekstra yapılacak bir şey yok güvendeyse motorunuz ehliyet alana kadar beklecek hayırlı olsun.

Yeni motor ve aküde yeni eğer aküden sıkıntı olmaz ise 3-5 ay yatsa da sorun çıkarmaz.

Yeni motor ve aküde yeni eğer aküden sıkıntı olmaz ise 3-5 ay yatsa da sorun çıkarmaz.
Akü'yü sök dediler ama garanti dışı kalır vs diye ellemedim. Umarım dediğiniz gibi olur...

Ben 3-5 ay yatıracak olsam aküyü eve getiririm.

Akü'yü sök dediler ama garanti dışı kalır vs diye ellemedim. Umarım dediğiniz gibi olur...

Akünün kutup başlarını çıkarabilirsiniz ve garantisel süreci etkilemez. Eski motorlarda motor kullanılmadıkça akünün ömrü azalıyordu. Bir de o dönemler hep 2 inci el motorlar. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. En yakın arkadaşım yurt dışına gitti. Motoru 3 ay garajda bekledi geldiğinde ilk marşta çalıştı.

Aküyü sökmenin garanti dışı kalacağını düşünmüyorum ama servisi arayıp öğrenip sökebilirsin. Ben motorumu iki ay yatırdım akü zayıflamıştı.

Aküyü sök,depoyu fulle,zinciri yağla,tekerlerin tam altına değil sağına soluna yere basmayacak şekilde kaldır ve branda ile ört.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Akü kablolarını sökün, arada bir motoru temizleyin, kullanmaya başlayacağınız zaman yağını değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…