Sıfır motor takılmış doğan SLX alınır mı?

LAYNU

Hectopat
Yer
Bursa Yıldırım
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i3-1005g1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SKHynix 256GB SSD |
Meslek
Eğitim hayatı devam ediyor.
Arkadaşlar bir tane doğan SLX buldum, araç 2007'den beri aynı sahibinde.
İlan sahibi kazası trameri yoktur diye söylemiş, geçen sene motor yapılmış ve güneş yanığı nedeniyle komple boyanmış.
Aracın ilan fiyatı 182 bin pazarlık ile 170 civarı düşünüyorum.
Sizce araç alınır mı?

Arkadaşlar bir tane doğan SLX buldum, araç 2007'den beri aynı sahibinde.
İlan sahibi kazası trameri yoktur diye söylemiş, geçen sene motor yapılmış ve güneş yanığı nedeniyle komple boyanmış.
Aracın ilan fiyatı 182 bin pazarlık ile 170 civarı düşünüyorum.
Sizce araç alınır mı?

O fiyata döküntü bir araç yerine daha iyisini alabilirsiniz. Allah korusun bir kaza yapsanız hem de ağır bir kaza yoldan kazırlar sizi.

O fiyata döküntü bir araç yerine daha iyisini alabilirsiniz. Allah korusun bir kaza yapsanız hem de ağır bir kaza yoldan kazırlar sizi.

O fiyata iyi bir araç olsa tabii ki alırım.
Yaşım 17 aracı sürmek için değil yatırımlık almayı düşünüyorum.

Yani daha iyi araçlar var bir tofaş alımak yerine yada o parayla araba almak yerine fakrlı birşey yapabilirsin.

Güzel kardeşim yaşın çok genç öncelikle yatırım düşüncen için taktir ettim seni.
Lakin araca yatırım yerine daha farklı ve daha kazançlı şeylere yatırım yapabilirsin. Hisse senedi altın yada usdt bazlı coin yada daha değerli madenler. Lakin aracı alacağım 1 2 sene sonra hem biner hem daha toplar ve daha iyi kar ederim diyorsan eğer daha mantıklı araçlar bakmanı tavsiye ederim.

Güzel kardeşim yaşın çok genç öncelikle yatırım düşüncen için taktir ettim seni.
Lakin araca yatırım yerine daha farklı ve daha kazançlı şeylere yatırım yapabilirsin. Hisse senedi altın ya da USDT bazlı coin ya da daha değerli madenler. Lakin aracı alacağım 1 2 sene sonra hem biner hem daha toplar ve daha iyi kar ederim diyorsan eğer daha mantıklı araçlar bakmanı tavsiye ederim.

Bilgi için sağ olun hocam ancak 120 bin kredi 60 civarı nakitim var ek olarak ufak masraflar için 10 civarı daha nakitim var.
Hedefim aracı alıp ufak masraflarını tamamlayıp 9 10 ay sonra satıp üst model bir arabaya geçmek.
Ailemden izin alamadığımdan dolayı ve kredi çekeceğimden dolayı hisse senedi alamıyorum.
Bende altıma bir araba çekip aldığım fiyattan biraz yukarı satmak istiyorum.
Eğer 180 bin civarına temiz masrafsız bir araç söylerseniz sevinirim.

Yani daha iyi araçlar var bir Tofaş alımak yerine ya da o parayla araba almak yerine fakrlı bir şey yapabilirsin.

Mesela bir örnek verir misiniz?

Lakin araca yatırım yerine daha farklı ve daha kazançlı şeylere yatırım yapabilirsin. Hisse senedi altın ya da USDT bazlı coin ya da daha değerli madenler. Lakin aracı alacağım 1 2 sene sonra hem biner hem daha toplar ve daha iyi kar ederim diyorsan eğer daha mantıklı araçlar bakmanı tavsiye ederim.

Peki mantıklı araçtan kastınız mesela hangi araç?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı