Satılık Sıfır Msi Gtx 970 Ekran Kartı

Onsahurin

Megapat
Daha fazla  
Selamlar...

Ürün bugün eski ekran kartımın yerine değişim olarak Vatan Bilgisayar tarafından verilmiştir. Açılmamış kutusundadır ve kartın güvenlik bandrolü üzerindedir. İstanbul içi elden teslimat mümkün olup diğer iller için kargo ile gönderilir. Kesinlikle takas düşünülmemektedir. İlgilenen, görüşü olan ya da fiyat konusunda fikri olan arkadaşlar saygı çerçevesi içerisinde yorum yazarlar ise cevap verilecektir. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

Saygılar...

Fiyat : 1250 TL ( Pazarlıksız )

Son düzenleme:
Hocam mağaza fiyatı 1.400TL. Yanlış anlamayın sizi bilgilendirmek için söylüyorum, alıcı çıkması için.

Ürün şu an 1477 TL olarak görünüyor sanırım. Sıfır bir ürün için 227 TL gibi bir indirim makul olur diye düşünüyorum. Yine de duruma göre değerlendirilebilir. Uyarı için teşekkürler...

Son düzenleme:
Kartı neden satıyorsunuz? İyi bir karta sahip olmuşsunuz. Eski kartınızın yeri neden boş kalsın?

Kartı neden satıyorsunuz? İyi bir karta sahip olmuşsunuz. Eski kartınızın yeri neden boş kalsın?
Çok düşüncelisiniz teşekkür ederim... Eski ekran kartımın yerinde Evga Gtx 980 Ti Classified duruyor ve boşluğu fazlasıyla dolduruyor şu an. Satma sebebim kartın fazla olmasıdır.

Fiyat 1200 TL olarak güncellenmiştir... Bilgilerinize...

1000 TL benim için uygun değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…