F farukklls Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba cumartesi günü telefon. Aldım Redmi Note 13 Pro 5G yurt dışı. Batarya uygulamalarında şarj döngüsünde 38 yazıyor bu normal mi? 38 kere şarj etmiş olamam. Acaba benden önce kullanıldı mı diye düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba cumartesi günü telefon. Aldım Redmi Note 13 Pro 5G yurt dışı. Batarya uygulamalarında şarj döngüsünde 38 yazıyor bu normal mi? 38 kere şarj etmiş olamam. Acaba benden önce kullanıldı mı diye düşünüyorum.
junichi.net Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist 6 Kasım 2024 #2 Bir de bu kodu deneyip kaç kere şarja takıldığını kontrol edin. * # * # 6 4 8 5 # * # * (aralarına bilerek boşluk bıraktım yoksa forum siliyor)
Bir de bu kodu deneyip kaç kere şarja takıldığını kontrol edin. * # * # 6 4 8 5 # * # * (aralarına bilerek boşluk bıraktım yoksa forum siliyor)
F farukklls Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 junichi.net dedi: Bir de bu kodu deneyip kaç kere şarja takıldığını kontrol edin. * # * # 6 4 8 5 # * # * (aralarına bilerek boşluk bıraktım yoksa forum siliyor) Genişletmek için tıkla... Hangi kodunda yazıyor şarj sayısı.
junichi.net dedi: Bir de bu kodu deneyip kaç kere şarja takıldığını kontrol edin. * # * # 6 4 8 5 # * # * (aralarına bilerek boşluk bıraktım yoksa forum siliyor) Genişletmek için tıkla... Hangi kodunda yazıyor şarj sayısı.