C cem haney Hectopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2016 #1 Ben sıfır notbook alıcam 2-3 güne bu bana gelince buna windows atıcam ve bütün lazım olan driverlerı programları nasıl yüklerim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2016
Ben sıfır notbook alıcam 2-3 güne bu bana gelince buna windows atıcam ve bütün lazım olan driverlerı programları nasıl yüklerim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Ocak 2016 #2 Yeni bir cihaz ise Windows 10 tüm sürücüleri otomatik kuracaktır. Kurulum sonrasında güncelleştirmeleri yapın yeterli: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Yeni bir cihaz ise Windows 10 tüm sürücüleri otomatik kuracaktır. Kurulum sonrasında güncelleştirmeleri yapın yeterli: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
B Burak Gönül Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 279 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2016 #3 MF dedi: Yeni bir cihaz ise Windows 10 tüm sürücüleri otomatik kuracaktır. Kurulum sonrasında güncelleştirmeleri yapın yeterli: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Lisans olayını nasıl yapacak? Ücretsiz sürüm mü?
MF dedi: Yeni bir cihaz ise Windows 10 tüm sürücüleri otomatik kuracaktır. Kurulum sonrasında güncelleştirmeleri yapın yeterli: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Lisans olayını nasıl yapacak? Ücretsiz sürüm mü?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Ocak 2016 #4 Satın alınabilir veya eski Windows lisansından yükseltme de yapılabilir.