Sıfır PlayStation 4 Slim almak mantıklı mı?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Dostlar merhaba.

Şu an halihazırda PS 5 Slim kullanıyorum ayrıyeten PS 4 kiralama işi ile meşgulüm.

Biliyorsunuz bu PS 4 Slim kasalar bir süre önce yeniden üretime geçti. Bilkom garantili sıfır 500 GB tek kol bazen BİM'e falan geliyor veya internette güvenilir satıcılar var.

Bende diyorum ki, alayım açmayayım. Bir köşede kalsın, şahsi olarak zevkine alacağım ama misal 10 yıl sonra değerli olur mu? Para eder mi? Eğer değerli olsa da sizce gerek var mı?

Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba.

Şu an halihazırda PS 5 Slim kullanıyorum ayrıyeten PS 4 kiralama işi ile meşgulüm.

Biliyorsunuz bu PS 4 Slim kasalar bir süre önce yeniden üretime geçti. Bilkom garantili sıfır 500 GB tek kol bazen BİM'e falan geliyor veya internette güvenilir satıcılar var.

Bende diyorum ki, alayım açmayayım. Bir köşede kalsın, şahsi olarak zevkine alacağım ama misal 10 yıl sonra değerli olur mu? Para eder mi? Eğer değerli olsa da sizce gerek var mı?

Fikirlerinizi bekliyorum.
Hocam special edition ps4'ler belki 10 yıl sonra para eder fakat, düz slim kasanın ileride para edeceğini pek sanmıyorum, ben olsam zevk için almazdım, ama herkesin kendi fikri.

Aga bence Xbox series s harika bir öneri ben şahsen 3 senedir kullanıyorum ve oyunlarda 10 numara performans veriyor bu konsol sizi bir 7 yıl daha götürür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı