Sıfır PS3 nereden alınabilir?

gumusenes355

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel n4000
4 gb ram
UHD 600
PS3 istiyorum ama galiba 2017 yılında satışı iptal edilmiş bu doğru mu doğru değilse 0. el nereden alabilirim?

Sokak satıcılarında belki bulabilirsiniz ama desteği kesilen bir cihaza sıfır parası vermeyin güzel dolandırılırsınız.

0 bulamazsın bulsan da ya sıfır değildir ya da bir güzel 5000 lira kazık yersin,2. el temiz bakın derim.

Sıfır bulamazsın sakın gidip de yenilenmiş makinelere 3000, 4000 ve 5000 TL gibi fiyatlar ödeme. 2. el temiz bulabilirsen zaten fiyatları 2000 TL gibi geziyor onlardan bulabilirsen al.

Sıfırı bulunmaz artık imkansız gibi bir şey. Kapalı kutu sahibi insanlar absürt pahalı fiyatlar söylerler.

Temiz ikinci ele sahibim düşünürseniz fiyat teklifi yazın.

Az önce dolaba baktım kırık, leş gibi cihazlar en kötüsü 2000 liradan başlıyor. Hayır destek biten bir cihazın fiyatı nasıl artabilir?

Bi adam ebaydan sıfır almış tesadüfen depoda kalmış yeni bu arada tahminen 2500 3000$gibi bir fiyat vermiş diye tahmin ediyorum tam fiyatını söylemedi ama o fiyata yakın bir iması vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…