Sıfır PS4 vs ikinci el Xbox Series S

Teşhir ürünlere pek bulaşmayın derim, 2.elden bile daha sıkıntı. Enazından 2.el de test edebiliyorsunuz ama teşhirde eğer sözlerinde durmazlarsa üzülebilirsiniz.

Yani ben bu cihazda 1-2 senede tahminimce hikayeli oyunları anca bitiririm zaten cihazı da o zaman koşullarinda aldığım paranın 3 de 1 ine geri satarim desem bilmiyorum ikinci el cihazdan hala mantıkli değil mi?
Dediğim gibi ödeme türü olarak da zaten ben yıllardır haftada 1 giderek aşağı yukari bu parayi veriyorum zaten ona saysam bile kârda oluyorum.
Konsollardan anlamadığım için soruyorum. PS4 de çıkmış olan oyunları ben mesela cihaz eskisede rahatlikla donma kasma olmadan düşük ayarda olsa oynayabilir miyim?
Teşhir ürünleri de dediğiniz gibiyse ben genelde hep sıfır alan taraf oldum bilmiyorum belki mantıksız ama başım ağrımıyor.

Yani ben bu cihazda 1-2 senede tahminimce hikayeli oyunları anca bitiririm zaten cihazı da o zaman koşullarinda aldığım paranın 3 de 1 ine geri satarim desem bilmiyorum ikinci el cihazdan hala mantıkli değil mi?
2.el alsanız gene aşağı yukarı aynı fiyatlarda satacağınız içinde doğrusu daha mantıklı hissettiriyor şahsen. Aynı iPhone telefonlar gibi 2.el değeri düşmüyor ve iPhone telefonlar gibi sıfır fiyatlarıda saçma.

Konsollardan anlamadığım için soruyorum. PS4 de çıkmış olan oyunları ben mesela cihaz eskisede rahatlikla donma kasma olmadan düşük ayarda olsa oynayabilir miyim?
Konsollarda grafik ayarı yok, ne varsa o. Sony'nin kendi oyunlarında pek sıkıntı olmasada Sony dışı firmaların oyunları çok akıcı olamayabiliyor. Özellikle 2020 sonrası oyunlar.
Birde konsola yeni oyun gelmiyor.

Teşhir ürünleri de dediğiniz gibiyse ben genelde hep sıfır alan taraf oldum bilmiyorum belki mantıksız ama başım ağrımıyor.
Teşhir ürünler rafta duran, iade ürün diye iki dala ayrılıyorlar. PS4'te rafta telefon gibi duramayacağı için büyük ihtimalle iade üründür ve ne çıkacağını kimse bilemez. Sürpriz oluyor yani. Sorunlu çıkarsa ve mağaza burun kıvırırsa sizi üzer yani.

Çok daldan dala atlamış oluyorum ama bunu da sormasam içimde kalir.
Yani nereden çıktı bu konsol meraki kendimde bilmiyorum.
Bunun yerine grafik birimi işlemciye dahil bir laptop alsam GeForce NOW ile hikayeli oyunları rahatlikla oynayabilirim zaten.
Ayeiyetten ufak tefek islerimidde gorebilirim bu konuda fikriniz ne.
Ya da bu kısmı sonradan ekliyorum.
PS4 alıp gönlüm gecince satsam en azindan belli basli heves ettigim oyunları PS4 de oynayip piyasası canlı konsollarin genelde ondan sonra mi satsam diye de düşünmüyor değilim. Zarar ettigim kısmı zaten ben PS4 oynamak için harcayacagimı varsayiyorum.

Çok daldan dala atlamış oluyorum ama bunu da sormasam içimde kalir.
Yani nereden çıktı bu konsol meraki kendimde bilmiyorum.
Konsolun ayrı bir rahatlığı var, kullandığım zamanları biliyorum ama şahsen ben hep PC taraftarı olmuşumdur tabi. Daha önce hiç sahip olmadıysanız anlamasıda kolay doğrusu, bende Nintendo konsollarına merakım var sizin gibi.

Bunun yerine grafik birimi işlemciye dahil bir laptop alsam GeForce NOW ile hikayeli oyunları rahatlikla oynayabilirim zaten.
Ayeiyetten ufak tefek islerimidde gorebilirim bu konuda fikriniz ne.
Geforce Now için oyunda satın almanız gerekiyor, sadece oynamaktan ibaret değil. Ve GeforceNow pekte iyi bir platform değil. Donanım olarak RTX 2080 ile Intel CC150 ve hikayeli oyunlarda bile işlemci yüzünden FPS olması gerekenden düşük. Pekte hoş olmuyor doğrusu 60FPS alamamak bazı oyunlarda.

Sıfır olarak almanız şahsen sıkıntı durum yoksa 2.el olarak alırsanız (Xbox içinde geçerli.) aynı fiyattan veya daha üstüne satarsınız gene. "İnternet kafeye çok para gömüyorum, bir PC alsam hertürlü kâr olur." demek doğru ama kötü fiyata almakta yersiz bence.

Yani o zaman benim iş yerimde de laptopum eskidi bir laptopa ihtiyacım var simdilik isimi gorecek bir laptop alayim konsoluda birkaç planli işim var onlari devreye sokunca direk PS5'le başlayayım.
Al sat gibi dertler sabahtan beri kafamin içini yordu 15.000TL'yi gecmeyecek ofis işleri + basit Valorant LoL. Vs... Gibi bir oyunlar aklima geldi oynatacak laptop oneriniz var mı hepsibu arada üzerinden.

https://app.hb.biz/l4pEQ1SI2iuI
Bu model nasildir.

Son düzenleme:
Laptop için yeni konu açarsanız daha iyi olur. Daha uzman hocalarımız var sonuçta.

Attığınız modelin oyun performansı böyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…