Geçen gün durduk yere lise anılarım depreşti bende tekrar PSP almaya karar verdim fakat internetten araştırdığım bazı ürünler sıfır mı? değil mi? Anlamadım. Verdiğim linkteki ürün sıfır mıdır acaba?
Şey linki kontrol ettim de soru cevap kısmında bir kişi sormuş içine oyun yüklemeseniz kutunun açılmasını istemiyorum diye satıcı da memory sticke yükleriz demiş. Ayrıca N11'de 2. el diye bir şey yok yani %99 sıfırdır.
Şey linki kontrol ettimde soru cevap kısmında bir kişi sormuş içine oyun yüklemeseniz kutunun açılmasını istemiyorum diye satıcı da memory sticke yükleriz demiş ayrıca n11 de 2. el diye bir şey yok yani %99 sıfırdır.
Geçen gün durduk yere lise anılarım depreşti bende tekrar PSP almaya karar verdim fakat internetten araştırdığım bazı ürünler sıfır mı? değil mi? Anlamadım. Verdiğim linkteki ürün sıfır mıdır acaba?
Bildiğim kadarıyla bu tür oyun konsolları sıfır olarak şuan sadece Japonya'da satılıyor. Alan kişi Japonya'dan getirmiş olabilir. 2.el ürünü kazıklamaya çalışıyorda olabilir.
Bildiğim kadarıyla bu tür oyun konsolları sıfır olarak şuan sadece Japonya'da satılıyor. Alan kişi Japonya'dan getirmiş olabilir. 2.el ürünü kazıklamaya çalışıyorda olabilir.
Ben eski konsollardan uzak durmanızı tavsiye ederim, zaten güncelliklerini yitireli çok oldu. Alacaksanız bunları almak yerine, 2.el veya Japonya'dan sıfır getirilmiş PS Vita alabilirsiniz.
Ben eski konsollardan uzak durmanızı tavsiye ederim, zaten güncelliklerini yitireli çok oldu. Alacaksanız bunları almak yerine, 2.el veya Japonya'dan sıfır getirilmiş PS Vita alabilirsiniz.
Zaten amacım oyun oynamak değil koleksiyonuma eklemek için alacağım. PS ivta çok satmadı o yüzden daha çok j rpg türü oyunlar çıkıyo ps vitaya almayı düşünmüyorum.
Bu fiyatları asla hak etmiyor. İkinci elinin ederi bence 100-150 Lira. Şimdi diyeceksin ki o paraya satan yok, o zaman hiç alma. Bir köşede duracak diye milleti sevindirme.
Aynı ürünü kutulu garanti belgesi kitapçıkları kullanım kitapçıkları 2 adet şarj aleti taşıma çantası 8GB orijinal hafıza kartı TV ve bilgisayara bağlama kablosu ve çantası ile beraber 30 liraya aldım. O fiyatları hiç hak etmiyor.