Sıfır R25 alınır mı?

ahmttunc

Centipat
Sorum basit. Bayiden gidip almayı düşünüyorum. Değer mi? CFMOTO 450 falan alsam daha mı iyi? Detaylarıyla dinlemek isterim, mantıklı bir seçim olmasını istiyorum.

Sorum basit. Bayiden gidip almayı düşünüyorum. Değer mi? CFMOTO 450 falan alsam daha mı iyi? Detaylarıyla dinlemek isterim, mantıklı bir seçim olmasını istiyorum.

Nakit ise alınır ama taksitli ise alınmaz. Al sat yapacaksan alınır uzun süre bineceksen alınmaz. 450sr ın yağ soğutucu sorunu var onu da garantiden değiştiriyorsun R25'in ise yağ pompası dişlisi sorunu var o da garantiden değişiyor fakat yine de riski var yatak saran 23-24 model onlarca R25 MT25 mevcut ve garanti çoğu durumda karşılamıyor. Elim anahtar tutmuyor kafamda soru işareti oluşsun istemiyorum diyorsan genel olarak R25 daha iyi tercih fakat bence motor sürecek kişinin eli anahtar tutmalı. Bu arada çevrendeki CF bayileri kötüyse bulaşma bile direkt R25 al.

O fiyata ikinci elden bir MT-09 off.

320k çok pahalı bence sıfır motor gereksiz geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata ikinci elden bir MT-09 off.

Daha çok gencim hocam.

Nakit ise alınır ama taksitli ise alınmaz. Al sat yapacaksan alınır uzun süre bineceksen alınmaz. 450sr ın yağ soğutucu sorunu var onu da garantiden değiştiriyorsun R25'in ise yağ pompası dişlisi sorunu var o da garantiden değişiyor fakat yine de riski var yatak saran 23-24 model onlarca R25 MT25 mevcut ve garanti çoğu durumda karşılamıyor. Elim anahtar tutmuyor kafamda soru işareti oluşsun istemiyorum diyorsan genel olarak R25 daha iyi tercih fakat bence motor sürecek kişinin eli anahtar tutmalı. Bu arada çevrendeki CF bayileri kötüyse bulaşma bile direkt R25 al.

Aydın-İzmir çevresinde oturuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CF ile sorun yaşayan da var, aşırı memnun kalan da var. Sanırım motorun toplandığı bayi ile bunun
büyük bir orantısı var, parça sıkıntısı olmadığını düşünüyorum artık sorun çıkarsa da eğer tek ulaşım kaynağınız değilse her türlü çözülür.

Ya kendin bilirsin tabii ki ama CFMOTO, Bajaj, TVS, Mondial gibi markalardan uzak dur hocam vallahi motordan soğursun. Alacaksan Aprilla, KTM, Kawasaki, Suziki, Honda, Yamaha böyle Japon-İtalyan markalardan al.
TVS 125lik almazsam hiç almam, cfmoto 450 olması cezbetti. R25 alacağım gibi ama bakalım. Bunlar dışında ikinci el sıfır 250-300 bin bandında motor önerin var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı