Sıfır R25 mi MT25 mi alınmalı?

Ercan Root

Hectopat
Daha fazla  
Şu aralar motor almak istiyorum. Hiç tecrübem yok ama kaliteli motor alacağım tabii eğitimi alarak. 2 tane 250CC motor arasındayım. MT-25 ve R25 uzun sürede beri yapılan karşılaştırma. sıcak bir memlekette ikamet etmekteyim sıcak ve nemli. Öyle şehir dışı yapacağımı sanmıyorum(tabii ki olabilir.).genel şehir içi süreceğim. Görüntü istiyorum bu R25 de daha sportif olduğu için güzel ama bu beli ağrıtma işi ve sıfırı 320 bin bayağı sıkıntı gibi. MT25 2024 290 bine falan var tabii bunlar ekstrasız. Siz olsanız ne yapardınız. Hangisini almak mantıklı olur. Bu arada bir arkadaşımda 2023 var bir fotoğraf çekildim sizce bana uydu mu?

Dosya Ekleri

• 20240614_132758.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 688
  • 20240614_132716.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 416
Hocam başlangıç için dediğiniz motorda katılıyordum daha öncesinde fakat kronik arızaları nedeniyle e tabii ki bu şansa bağlı bir şey ama amacım şu yağını suyunu düzenli değiştireyim. Rodajını güzel yapayım uzun süreli kullanayım diyebileceğim bir motor olsun istiyorum. Zaten eğitimini alacağım elbet düşmeler olacak ama bunu göze alıyorum. Mt 25 alacağım motor gibi duruyor.

Oturuş pozisyonu çok agresif değil bel ağrıtma gibi şeyler motorun üstünde çok yanlış durmadığınız sürece olmaz ama rahatlık ön plandaysa mt 25 daha iyi olur tabii.

Oturuş pozisyonu çok agresif değil bel ağrıtma gibi şeyler motorun üstünde çok yanlış durmadığınız sürece olmaz ama rahatlık ön plandaysa mt 25 daha iyi olur tabii.

Mt 25 de yakışıklı ama R25 gerçekten de ayrı güzel. Şehir içi de olabilir diyorum aslında. Vallahi mualaktayım. Ha şöyle bir şey daha var ekstrasız aksesuarsız 320.000 liraya 25 almak mı ya da aksesuarla eklenmiş 300 320.000 liraya mt 25 almak mı? R25 resmen kara borsa fahiş fiyatları var. Ayrıca şunu da belirtmeliyim quick shifter kesin olacak R25 dahi olsa.

Ben mt25 derim nedeni ise o tarz düşük cc de racing motor gereksiz bir boyut sonuçta şehir içi odaklı kullanıma uygun motorlar ve racing motorların oturuşu kambur ve gidon açısı dar o yüzden konforsuz bir de yani allah için racing denilen olay 600cc 1000cc motorlardır r25 falan hikaye ha mt25 güzeldir üzmez alınır şehir içinde de rahattır motor blokları zaten aynı sadece ufak tefek devir farklılıkları var

Benim tercihim R25 ya da GSX-r 250 olurdu. Motor forumları daha yardımcı olacaktır. MT-25 model olarak daha farklı ama motor. Bilinen sevilen bir motor.
Senin burada kendine sorman gereken naked mi yoksa supersport mu sorusu. Eğitimini alırken ya da çevrende var ise hangisini tercih edeceğine kendin karar vermelisin (renkler ve zevler meselesi).

Hayalim bu GSX-r 250. ama çok zor evli 3 çocuklu iken zor.

Küçük bir hayal bence bulunur o motor. Ne yaptın ustam nasıl gidiyor motor çekebildin mi altına?

O paralar 250cc motor için çok fazla. Ben kendi adıma 250cc motora 290-320 bin vermezdim. Bir kaç yaşında olsun daha yüksek cc olsun kafasındayım. 250cc olacaksa da mümkün olan en ucuz japona bakardım.

O paralar 250CC motor için çok fazla. Ben kendi adıma 250CC motora 290-320 bin vermezdim. Birkaç yaşında olsun daha yüksek CC olsun kafasındayım. 250CC olacaksa da mümkün olan en ucuz japona bakardım.

Gerçekten de oyle maalesef

Bu yüzden biraz soğudum motordan ama seneye euro 5 Plus mı neyse ne çıkar fiyatlar uçar diye bir tane ayarlayayım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…