brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 5 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar fareyi almıştım ama birkaç kişisel sorundan dolayı satamadım, sıfır bandı hiç açılmamış mouse. brightosayisamuel dedi: Arkadaşlar fareyi almıştım ama birkaç kişisel sorundan dolayı satamadım, sıfır bandı hiç açılmamış mouse. Genişletmek için tıkla... İletişim @emirhankmyn Son düzenleme: 5 Haziran 2022
Arkadaşlar fareyi almıştım ama birkaç kişisel sorundan dolayı satamadım, sıfır bandı hiç açılmamış mouse. brightosayisamuel dedi: Arkadaşlar fareyi almıştım ama birkaç kişisel sorundan dolayı satamadım, sıfır bandı hiç açılmamış mouse. Genişletmek için tıkla... İletişim @emirhankmyn
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 5 Haziran 2022 #2 Pazarlık payı var mıdır?
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 6 Haziran 2022 #3 curiousoftech dedi: Pazarlık payı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ucuza sattığımı düşünüyorum, ondan dolayı pazarlık yapmıyorum.
curiousoftech dedi: Pazarlık payı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ucuza sattığımı düşünüyorum, ondan dolayı pazarlık yapmıyorum.